Monday, June 21, 2010

Pam mahal dan jumperoo Maryam

slm wbr =)
mule2 nk citer ttg pam yg kwnku kt opis kasik pinjam arini..Avent Isis nih..heheh, pagi td smptla bertutorial dulu, best gak nih..siap ade memori utk set suction die..semoga berjln lancar arini sambil tgu spare getah diaphgram medela aku smpi..smlm bengkak dan agak merana la aku nih, pakse Maryam bf smpi tertdo kekenyangan anak dare tu..huhu..

pastu nk citer psl hop n pop nih..aka jumperoo..yg ni bkn beli tapi sewa dari website rentatoys.com ..belum smpi lagi kt aku bende ni, baru tgh deal2 thru emel, dahla hp aku buat hal dah 3 ari x blh on! jadinye proses byr online ni tersangkutla kan, nk request tac sumer tuh..sekali owner renatoys tu emel kt aku," my wife 'accidentally' sent the item to you, mayb will reach by today or tmrw, never mind, deposit can pay later"..mak aihh, over effective nih, sounds like forcing pon yer, tapi mmg aku urgently need this, sbb xlarat lah nk kejar si kecik tu, asik ilang bwh sofa, kutip mcm2, dulu time Umar rajinla kejar2 die kan..ni dah nk patah pinggang aku..xpelah..sewa pon sewalah..rm 29.00 je sebulan, deposit rm 200, dah return kt owner ni die pulang balik dep kt kite..just like my bff dayana yg dah sewa jumperoo utk zarif die..sonok sgt
tgk zarif lompat2, hope maryam will love it!

pic amik kt google, nnt dah smpi snap yg btol2..condition die btau 9/10, hope okla nnt =)

9 comments:

~ana~ said...

selamat menggunakan pump mahal..heh3x..

zety, patut la semlm ana call x dpt...nak tanya pasal d'one steak.

lily azliyana @ mama zara said...

first time tau ade website utk sewa toys ni..senang gak ek. kkdg beli toy banyak2 sgt pon syg. dahla 'makan' ruang nak nyimpan..hehe

Afne said...

nnti amik gambo maryam jumping-jumping ehhh

sama la ngan haziq mengutip je kejenya. rmh dh sapu mop segala tp tetap berhabuk.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cam bes la plak..leh sewa2..

mama_umar_maryam said...

huhu ana, hp buat hal la ..nape? g bangi ke mlm td?

lily - tulah, neves gak nih nk tgu,tp tgk dayana tu ok dan gembira aje, so far servis die bagus, bagus sgt smpi terpos zetynye jugak,hahaha

afne - tulah,aku dah xlarat nk halang maryam dah, tah baper kilo habuk dlm perut die tah,nk ltk dlm cot pandai jerit2 mntk tlg plak

aah rose, menan die pon yg best2, sbb saje2 nk beli pakai x lamer syglaa..hehehe

E.L.I.Z.A said...

hehhe..ok tak guna avent?
eli dulu pakai yg manual je..sbb dulu2 xleh nk imagine camne la pakai yg letrik ni..kang dia suck kuat sgt, sakit ke ape ke kekekke

mama_umar_maryam said...

uishh..eli, avent yg ni blh set suction..aku pon pki medela harmony manual tu je..hehe, tp ok lah Isis nih..rege pon blh tahannn

HaNiE said...

aku pon baru tau pasal website boleh pinjam toys ni, menarik jugak... dulu mase izz kecik2 teringin gak nak belikan dia jumperoo, tapi mahal sangat.. kalo dari dulu aku tau website ni boleh la aku pinjam kan...

mama_umar_maryam said...

mar - apelagiii..utk adek izz la pulak ;p