Wednesday, June 9, 2010

adoi!! salah sarung kain!!!

slm wbr =)

*kelly clarkson (bukan name sebenar) tidak menyedari bahawa die tlh tersalah sarung kain semalam. Kejadian ini hanya disedari apabila die tlh sampai di opis ketika nk punch card. Sebab musabab die tlh tersalah sarung kain adalah kerana die mencari kain baju kurung di dalam gelap dan die igt corak yang same, die mmg sengaja tidak pasang lampu kerana khuatir baby die akan bangun. Bila sampai di opis, die telah menegur saya dan bertanye, " ko rase aku cantek x arini?" , saya igt die dah buang tebiat tanye soklan cenggitu dan tibe2 mate saye trus terpacak kt kain die dan kami ketawa bagai ponti hilang akal =D..

xpelah kawanku..klu org tgk pon mayb just igt ni fesyen 2010..x berapa obvious tapi ttp pelik..

p/s: gamba ini ditepek dgn izin *kelly clarkson (bukan nama sebenar)


26 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eh ok per...nanti jadi trend wei...sila buat tag yang aku tag ko ni zetty...sila rujuk blog aku...

nadnye said...

mesti ketawa besar nie.. bTW, hadiah dah sampai semalam.. Thank you Zety

ita cutevirus said...

eeerrrkkk....
pesen baru ni.. nak ikut la... ahahahahahh... kaber line..

mama tisya said...

slh sarung kain..gelak aku wei tp tkde la bagai ponti hilang akal..kekekeke

[-suziey-] said...

hahahh lawakla..masa iron xkan xpasan..ekekk:P seb bek color matching:p

mama_umar_maryam said...

izzan - trend yg x patut diikuti nih,haha..ok,nnt aku tag,tq

nad- ketawa x igt punye, dah smpi yee..alhamdulillah..hope u like it sis ;)

ita - pesen kaber line namenye nih ;p

eryn - mane x mcm ponti kitorg gelak,siap die dh g klas student tgk semacamm aje, nk tegor takut kene marah,haha

suziey - mmg die x iron baju tuh,heh3

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adehhhhh dah smp opis br perasannn sabojelahhhhhhhhhhhhh

zue @ annaleeya said...

heheh... xpelah.. dimaafkan... lgpon kaler lebih krg jerk tuh...!

Diarihatiku1976 said...

hahahh lawakla..masa iron xkan xpasan..ekekk

Fid said...

tak kisah la
la ni macam2 fesyen ada

mama_umar_maryam said...

diana - tula pasal..dlm kete tgh drive pon xpasan langsung =D

zue - kak,kaler nmpk je mcm same tp mmg x padan langsung,hahaha

ina - die x iron baju tu mmg =p

fid - hahaha,xkesahla kan..x matching pon xper,org dah xkesah sgt

::Mamalyna:: said...

hehehe...pattern alaf baru...

SyaNa said...

hahahaa
wey salute la kt kelly tu
kalo aku meroyan nk balik tukar kain

Nana said...

hahahaha lawak la

shidasyakirin said...

kelakar la bila baca..jgn mare ye kelly kami tumpang gelak sat :D..atas len bawah len ...

oh ye .hadiah dr zety dah sampai dah..Thanks a lot ye..

Jantan Keparat said...

wah...
tnggi betoi taste diew
hehehe

mama_umar_maryam said...

mamalyna - pattern gopoh gapah nk g opis ;p

syana - kelly ni pon hampir meroyan jugak,dgn student2 dah nmpk sumer,ade meeting lg,hampir2 g beli skirt itam kt nilai square tu hah

nana - cramp perot gelak smlm

syida - hehe,kelly xkesah,lgpon korg xkenal kelly nih,hik3]
dah smpi ye?alhamdulillah..hope u like it ;)

jantan - ish,nape nick cenggini ni?hehe,xkesahlah..taste kelly clarkson lah..high taste ;p

~ana~ said...

zety, xleh view gmbr..sedih..ofis block la nih...hu3x...tp dr cite zety, mcm kelako je...

Delima said...

waakakakkakakakakaka.. adeihhhhlaaaaaa... lawak btoiii

b.O.n.d.a said...

lawaklah KELLY KLAKSEN nih..hadehh laa..ilang penat den pindah Opis ni jap baca entry kO zett =p

ibu_Arifa said...

hahaha..nak tumpang sekaki nak galak jgk...hahaha

mama_umar_maryam said...

ni kelly ckp : korng kene faham keadaan aku.. sume jenis kain tak payah iron (kain mahal).. ambik baju dlm gelap.(power mata aku).. hanto anak ke bby sitter pagi2 bute... rush ke opis senawang ke nilai dlm 20 minit.. F1.. korang boleh buat ke?.. cume aku je la boleh..hehe..sebenanye kaber line aje ;p

mama_umar_maryam said...

ceh,smpt plak si kelly ni komen kt sini..

nmpknye kelly agak bertobat nk gopoh gapah mcm kelmarin,arini trus pki baju baru ;P

Ibu Ayra said...

selalu org salah sarung kasut je...first time tgk org salah sarung kain... hehehehe...sori ye kak kelly, saya tergelak dgn tak sengaja...

Em's Family said...

kain orang tak nampak sangat.. kalau baju huhuh... :D

mama_umar_maryam said...

ibu ayra - skg ni kitorg dok perli2 die bile nk tuka fesyen lagik..hihi..

em's - tulah, seb baek based kaler merah..klu tibe2 oren ke ijau ke..parahh