Tuesday, June 8, 2010

I LOVE U CONTEST by little mama


Must Put Links

http://littlemamadiary.com/i-love-u-contest-by-little-kids-photography-little-mamas-love-baby-boutique

http://littlekidsphotography.com

http://littlemamalove.com


There are 5 exclusive kids photography packages under HAPPY MOMENTS which is priced at RM297 for each photo session.


short opinion
What’s interesting about Little Kids Photography and Little Mama’s LOVE?

LITTLE KIDS PHOTOGRAPHY :

actually bukan senang nk amik gambar baby/toddler, i can say only gifted photographer can capture unique & priceless pics..mcm little kids photog ni, selain dari kreatif i think mama ros 'berfikir luar dari kotaK' hehe..boleh ayat ginikan?..bile tgk hasil2 piccas little mama nih, klu org xnak pon blh jadi nak! dan kene kumpul duit dululah ;p

LITTLE MAMA'S LOVE :

oohh..this one cannot resist la..shopping baju budak online nih mmg salah satu terapi tau >p
..sebab dah terlalu bykk sgt on9 butik esp for babies/todd , customer of cos akan carik butik yg CHEAPER, SELALU BUAT SALE --> tgh ade sale woo little mama's love, BAJU CANTEK2, DESIGN LAWA2, DAPAT LAYAN CUSTOMER no backout buyer! BAIK2.. etc..etc..and i think this little mama's love ada ciri2 yg i mentioned tadi =)..

optionals :

OPTIONAL – Like Little Kids Photography on Facebook - done , zety zainal

OPTIONAL – Follow Little Kids Photography with Google Friends Connect - done, mama_umar_maryam

OPTIONAL – Follow Little Mama’s LOVE Baby Boutique with Google Friends Connect - done, mama_umar_maryam

OPTIONAL – Follow Little Mama’s Diary with Google Friends Connect - done, zety zainal

OPTIONAL – Follow Mom Bloggers Planet with Google Friends Connect - done, mama_umar_maryam

OPTIONAL – Like Malaysia Online Shopping Guide on Facebook - done, zety zainal

OPTIONALCreate an account/register with Little Mama’s LOVE - done =) , zmarlia@yahoo.com

4 comments:

[-suziey-] said...

pnjang giler penerangan contest ni..hehe

mama_umar_maryam said...

tulah,hehehe..contest ko n ina aku akan join jugak nnt..hehehe,tgh carik shot terbaek and kene dgn tema ;)

Little Mama™ said...

dear mama, ada syarat baru untuk contest ini
harap dapat diletakkan banner contest dan link di sidebar blog juga
terima kasih banyak-banyak kerana menyertai contest ini.. love u!

mama_umar_maryam said...

ok kak ros, done =)