Tuesday, June 1, 2010

Jom tengok sape yang MENANG my 1st GA =D

slm wbr. =)
ello peserta2 GA sumer..maceh ye sudi teka Maryam & family nk g mane


amboii..tiap2 jam cekodeng blog aku yeee..hiks..ok2..meh nk bagi ucapan dulu..tengkiu,tengkiu and tengkiu very2 much pd kwn2 yg join 1st GA aku nih..wpon hanya GA picisan dan pertama kali buat aku sgt2 terharu touching dan nangis dan heppy sgt dgn sambutan yg diterima..mmg x expect berpuluh2 apatahlagi beratus2, aku mmg appreciate kesudian korg..insyaAllah next time akan buat better GA,adiah lebih best,kot2 ade sponsor plak kan..hiks..apepon korg mmg best!
almost semua teka kitorg g langkawi,mentang2 aku blm penah g langkawi,tp aku mmg take it seriously tempat2 yg korg teka sumer tu..mcm gambang resort,bukit merah lake town dan tmpt2 lain..nexus karambunai pon ada hah..heheheh..insyaAllah ade rezki lebih lagi sampai la ke tmpt2 yg korg kate best tu ;)..


maka jawapan destinasi kami g cuti2 minggu lepas ialah...



TIARA BEACH RESORT , PORT DICKSON
*BUKTI BERGAMBAR DI ATAS, KANG KATE X CAYE PULAK ;P



penyertaan adalah seramai 45 bloggers


AND THE WINNERSSSS ARE.....
;









;









;









;









;


1) AIN : http://ainamin.blogspot.com/2010/05/zety-and-family-nak-gi-mane.html

2) SALL : http://salldann.blogspot.com/2010/05/mama-zety-family-nak-g-mane.html

3) LILY : http://zaranfamily.blogspot.com/2010/05/giveaway-pertama-dari-zety.html

4)NADYE:http://keloncot.blogspot.com/2010/05/zety-nak-bagi-hadiah-giveaway-pertama.html

5) KURA-KURA : http://bersepai.blogspot.com/2010/05/giveaway-pertama-dari-zety.html

6) SHIDASYAKIRIN : http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/05/giveaway-pertama-dari-zety.html




yeay yeay..ade 6 winners sumernye..actually aku pilih pemenang asalkan teka Port Dickson aku accept la,aci kan?..pd yg x bertuah kalini,try teka2 lagi and join another GA aku next time okeh..

HADIAH-HADIAH TO ALL LUCKY WINNERS ADALAH :

shopping bag utk setiap seorang,suke kaler ape? pink ke biru? same2 kite selamatkan bumi dgn gunekan shopping bag ni ye ;)..hrp2 winners sume suke dan sudila kirenye terima hadiah yg ikhlas dan humble dari aku =)

SILA EMAILKAN NAMA,ALAMAT DAN HP MASING2 KT KOMEN ENTRY NI ATAU EMAIL AKU : zmarlia@yahoo.com AS SOON AS POSSIBLE YA =)

28 comments:

gewecun said...

tahniah pada sesiapa yg menang....

walaupun x menang ..x pe akan ku join lagi lenkali..hihi

nadnye said...

yeay.... bestnya.. ramainya yang menang..

lily azliyana @ mama zara said...

ehh..dah umum kat sini rupenyer..hehehe..thanx ye zety..sy suka mane2 beg pon yg awk bagi nnti..lehla bwk gi shopping esp on Saturday..hari tanpa plastik di selangor..kekekeke

nnti kite email details k..=D

tiefazatie said...

tahniah sape pd yg menang ye.=)

mama_umar_maryam said...

gewecun - hehe,tu yg i likeeee,keep n touch k ;)

nadye - congr8s sis!!manyak ong laaa,hihi..jgn lupe bg detail ye

lily - hehe,betul ke sudi time beg tu =),congr8s tau!

tie - nnt cube lg k dear,keep n touch

shidasyakirin said...

me menang..suka suka!
thanks a lot zety..cantik la design dia.. details dah email ye..
nak colour pink la (lupa nak tulis dlm email)

Farra Dhelina said...

taniahhhh... o kat pd ..

mama_umar_maryam said...

yes shida,congr8s ye!

farra - PD je farra,hehehe

Ibu Ayra said...

tahniah pada semua pemenang...

[-suziey-] said...

waa cintakan kehijauan..ekkekke:p tahniah utk sume pemenang..

mama_umar_maryam said...

ibu ayra - heheh,next time join lg ye ;)

suziey - go go green!!!hehe,tq weh sudi join..jgn jemuu..contest ko insyaAllah mmg aku nk join ;)

Sari said...

tahniah, tahniah semua..kebabom...

dbalkis said...

sorry beb..aku x sempat nak teka..malam tadi last resort konon2 nak wat entry ga ko ni tapi aku pengsan awal dgn dhani coz aku pening petrol (cam aku cite kat entry)..

Sebenarnya aku nk teka cameron..hehe confirm salah..lengkali aku join GA ko insyaallah..wat lagi eh..

Mrs. Amien said...

hehehe...slh teka la zeti..hiks..anyway, congrats yg menang tu!! zeti, cpt upload gmba2 best kt PD ek!!nk tgk..huhu

maribeli said...

tahniah pada semua pemenang...dah agak dh p pulau...tp terpikir PD p tepis lak...coznye saye ni duk PD..blh x trima lak org nk bercuti ke PD....huhuhu

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

YEY!tak sia2 dipaksa n jadi antara org pertama yang join!!hahaha...

Nurul 'Ain Mohd Amin
No 23-2, Jalan 2A/6,
Taman Setapak Indah,
53100,KL

tq!

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

oh lupe, nak kaler pink!kalau xde biru pun ok...

b.O.n.d.a said...

TAHNIAH PADA SEMUA!!!

ZETTY, DEN BARU BERKESEMPATAN NAK AKTIF BALIK BER-BL\oGGING, DA TUTUP LA PLAK G.A MU NI WEEEH..

APEPUN, KALo DEN TEKo PUN SURE SALAH SBB DEN NAK TEKA LANGKAWI..
HUA HUA HUA

*Tetibe urup Capital Letter ngan small letter pun da tOnggang tebalik daaa..nak delete, M.A.L.A.S
Harap maklum la yer
kekeke
=p

ibu_Arifa said...

tahniah..sayang nyer saya terlepas nk join GA akak ni..ingat dah..tp terlupa pulak aritu...huhuhu

Khazanah_Illahi said...

sy pnah g tmpat niy, besh!!!

mama_umar_maryam said...

its ok bonda,next time wajib join k,hahaha

ibu arifa - xper,GA ni pon short period je kan,next time join k ;)

khaz- bestkan? akak pon 1st time g tiara ni , besenye stay kt Ilham

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waaa.. jauh tul tersasar!!!
btw, tahniah wat sume pemenang.. =)

HaNiE said...

alaaaa ruginya tak join...
pn. zeti, tolong buat GA yang baru ye dan pastikan aku join dan menjadi pemenang jugak, kahkahkah gila physco diri sendiri!!!
nyaw, congratz to semua pemenang

mama_umar_maryam said...

leily - hik3..xper,main teka2 jekan..next time join lg tau ;)

hanie - ko mmg psiko la mar,insyaAllah nnt buat GA lagi ko make sure join aaa

kakyong said...

PD ya... huhhh, jauh ke laut tekaan daku..

tahniah yg berjaya.. best dpt shoppin bag.. save earth..

~ Sall said...

Alhamdulillah menang lagi, Tq Zety kerana beri perluang kedua pd aku. Mudah2an murah rezeki awak.

Alamatnye:

Salliza Bt Abdul Rahman
2-3-23, Block 2 Pangsapuri Subang Suria, Jalan Bintang U5/33 Seksyen U5.
40150 Shah Alam Selangor Darul Ehsan.

0166308714...

N tahniah wat sume pemenang..

Afne said...

aku mmg nk teka pd tp ntah knp gatai tgn tukar pangkor. cisssssssss

mama_umar_maryam said...

ok sall, congr8s tau! insyaAllah by next week zety pos sumer sekali ;)

afne - heheh,gatai bebenor tgn tu hah..xper, next time join lg k,maceh afne ;*