Monday, June 28, 2010

hadiah-hadiah yang ku nanti =)

slm wbr =)

pehh..sonok weh klu dtg opis je ade parcel,ade parcel je dtg opis,hiks..baru semangattt..smlm dpt 2 parcel, 1 dari GA mommy ain, kitorg antara 5 winners aksi family bercuti, dpt t shirt muslimah pink yg sgt tantekk..seb baek amik L, lengan die siap ade kedut tuh..maceh ain ;)


-model xberbayar tuh

pastu sblm tghari dpt hop n pop Maryam yg aku sewa dari renatoys tu..intai skettt...

balik umah pas sembur2 febreeze (actually dah dibasuh tp aku sembur jugak) trus letak Maryam dlm tu..kitorg ni excited terlompat2 tapi Maryam blh buat dekkk aje..muke pon cam xde perasaan sgt,huhu..lompat sket2 je die..xpelah..maybe blm cukop 'panas' lagi kot..si Umar jgn ckplah..awal2 lg die dah ckp jumperoo tu die punye! siap nangis2 nk masuk dlm tu..adoii,puas kitorg tarbiah die las2 Umar tukang enjut,Maryam melalak nk kuor /(>_<)\ ergh!!

las2 Umar mcm majuk..die layan train thomas aje..ala cayang, abang Umar kan budak baik,bijak..mama n papa will try our best not 2 b bias with u..we love both of u equally tau ;)..sebab korg dua ni same2 agak 'payah' nk didapatkan,hiks..

and waiting list 'adiahs' ade lagi 2, yeay! 1 dari blog momguess aku teka die cuti p redang aritu and 1 lg jauhhhh dr obersea ;)..alhamdulillah =)

20 comments:

firahadifa said...

besh nyer dapat hadiahh

momguess said...

hahahahha
den punye next wek baru pos
tapi cenonet jer

~ana~ said...

best nya dpt hadiah...:)

mama_umar_maryam said...

heheheh fira..part tgk parcel tu lompat2

momguess - no halll..yg pentig aku monang,hahaha

ana - hihi..mmg bestlah ana..Umar je kurang sonok =(

Nashays said...

model tak berbayar tu comel khan..lelagi snap ngn fon baru..

N ape tu..??

mama_umar_maryam said...

shar - yelah2..akunye xde game ;p

Nana said...

WAH KO DAH DPT EK ADIAH MOMY AIN TU AKU PUN MESTI DAH SMPAI AGKNYE KT UMAH TU HEHE BEZ KAN DPT ADIAH HEEEEEEE

mama_umar_maryam said...

heheh,cantek la tshirt die nana..aku tgk mule2 mcm beso sbb aku amik L.tp bila acu kt badan,eh eh elokk je plak,hehe

E.L.I.Z.A said...

wah syiok nye dapat hadiah! tahniah!

Nurul 'Ain Mohd Amin said...

yey!glad you like it!!cantikkan lengan die?stylo gitu..siap ade poket..hehe..

mama_umar_maryam said...

eliz- manyak syiooookk wooo ;p

ain - tq bebeh..very i likeee

SyaNa said...

santek baju tu
:-)
nnt nak buat GA lagi la
lalalalala

mama_umar_maryam said...

kih3..dtg dah gian buat GA ko ye shana..buatle,aku join aje ;)

h4ni3 said...

masih rajin join GA n contest ye... hehehe.. saya dah malas.. semangat kurenggg.. hihi

mama_umar_maryam said...

sis, dah mng besar dah u,hi3..join suke2 dan ikut mood jugak nk join GA ni kan

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapt adiah mmg bes kan..:-)

mama_umar_maryam said...

yeah rose..lagi2 klu mng adiah utama ke, no 1 ke..saguhati pon suke jugak,hik3

[-suziey-] said...

hiks..sian umar..xpela umar abg long..kena beralah ngn adik kan..hehe comel plak bdk2 nk majuk ek..
tahniah mmgm urah rezeki anak2 ko..syukurrrrr

mama_umar_maryam said...

weh suziey, gigih ko bc n3 aku satu2,hahah bagus2,bertambah kaseh syg aku kt ko,hahahhaha

kakyong said...

wah bestnya tahniah.. blaus muslimah pink tu cantik...

sewa walker tu brp yer??