Friday, May 14, 2010

Umar join kelab ayam ;p

salam,
opis ku yg suke sgt2 buat makan2,pasni rmi2 kene g wat executive screening test ye hahaha..tu pon klu kampeni tanggunglah..smlm ade clbrt nurses day..kije dlm psekitaran nursing nih hukumnye haruslah clbrt nurses day kan..majlis simple tp bestlah sumer staff join..dpt souvenir lagik yeay! sebenanye ade byk lg mknn selain kek seketul nih,tp aku maleh nk snap satu2,hehehe,sgt2 rich kek ni with fruits kan?kan?sedappp

3 org ni lecturer non nursing,yg lentok manje tu lecturer nursing =)

then tadi aku merelakan diri utk amik tugasan mencarik adiah2 utk program orientasi nnt,arghh..ari ahad ni kene kije ye damn!..beseler,sambil nyelam minum air,mkn kt kfc trus aku beli yg chicky membership tu..hehehe..eh,aku pasan yg aku ni mcm suke paper bag/goodie bag plak..rm 9.00 aje,dpt kad,meal vouchers and of cos the sling bag ;)..aritu ana ade tunjuk kt blog die dah,heheh,akhrnye zety dpt jugak ana =)


ni namenye gatal2 tgn,utk Umar lah sapelagi..aritu mase MSK family day die dok kejar org lain punye jek..nah,balik nnt main ye sayang ;) (mama,papa and adek pon nk join jugak!)

p/s: selamat berweekend korang..akunye weekend x bestlah sbb ahad kene keje =((

15 comments:

** atie + aisyah ** said...

canteknye lecturer yg baju biru tu... heheheeee

~ana~ said...

waa...dah join jd club chicky tu erk...hah br puas hati kan...welcome to the club...:)

Ibu Ayra said...

kek tu nampak sgt sedap....iskkk terliur...

lily azliyana @ mama zara said...

nmpak best gilerrrr kek tuh..huhuh..

best ke join kelab ayam ni..klu buat bday celebration kat situ leh dpt murah tak..hahaha

mama tisya said...

aku suka kek itu...ehheheheh

Afne said...

mentang2 aku nk gi kepci jap lg kan.. saja ko ngasut aku.. ehh anak aku jd ahli kannnnnnnnn

mama_umar_maryam said...

atie - a/s/l pleaseee..hahahaha

ana - akhirnyeee,zety yg puas ati,umar xphm apepon,kih3

ibu ayra - yer..buah2 tu sumer memanggil2 soh ditelan ;p

lily - jomla joinkan zara kelab ayam,berbaloi jugakla zety rase,dgn voucer2 free,diskaun sumer tu

mama_umar_maryam said...

eryn - kek tu smlm abis dulu,mcm piranna sumer

afne - hana dah ahli eh?td pon aku lunch kepci,tp aku xamik yg lada itam tu,gile pedas

ita cutevirus said...

zety,
meriah betul la kek tu... geram la pulak.. tolong tanye diorang order kat mane.. kihkihkihkih..
isshh... tak macam lect ke wanita ber4 tu... cam student jer... ala² anak dara sunti gitu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lol zety, i igt kelab ayam pe tadi..
ayam kepci rupenyer.. :P

mama_umar_maryam said...

ita - kek tu order kt kedai Kings rasenye,anak dare?hik3,2 org anak dare, 2 org mak dare ;p

leily - kelab ayam cap kepci ;p

[-suziey-] said...

cewah para lecturers berposing..ni nnti student tgk dia jual satgi..kaya woo..ekekeke:D hehe sambil nyelam minum air..stdrd la tu kan..itu la org bijak..hiks:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

welcome to club ayam ... moh reramai join ;-)

mama_umar_maryam said...

suziey - rase2nye xlaku gambo ni klu student nk jual,kui3,best weh klu dpt asgmnt carik2 adiah ni,dg kitorg terbabasss ke tmpt2 lain ;p

diana - ohh,adam pon kelab ayam kepci yee,geng!!

unlisted_one said...

goodie bag tu mama punya ke, umar punya? hehe..nampak best aje bila dapatkan.