Sunday, May 23, 2010

free kad rm 200 dan misi berjaya =)

salam =)
puaslah cuti weekend kalini..rase puas tu bukan dibuat2..mayb sbb aku release dan heppy sbb tugas utk handle program orientasi student baru dah tamat..dgn jayanya? yess..aku blh kate dgn jayanye..well done zety & team! alhamdulillah..when credits were given to my team, bile kata2 tu kuar dari mulut bos besar atleast raselah dihargai sket..apepon anak2 murid kalini mmg bagus,x takut utk mencuba dan plg penting respect elders! tu yg aku dok sematkan kt budak2 ni since day 1..dan bile majlis penutup tu tibe,mmg dup dap dup dap la kitorg sbb, 1st time la budak2 ni buat persembahan lain dr yg lain ..suntik kelainan la sketkan..dan syukur majlis berjln lancar & everybody is happy (>_______<)..jom tgk budak2 ni..

yg buat aku & team bangga adalah keupayaan budak2 ni buat choral speaking..bkn aper,phm2 ajelah bile bkn student yg biase dgn choral speaking and apetah lagi ckp BI ni nk buat persembahan ..risau diorg xhafal je..tapi akhirnyeee berjaye! heppy betul aku..maknenye klu kite mmg berusehe bersungguh2 utk blaja sesuatu tu,mmg kite blh buat!


performances yg lain bknlah xbest..best je budak2 ni buat..drama 1Malaysia mmg kelaka la..gamat dewan tu dibuatnye..yg koir plak,oklah..ade gaya2 bagai..apepon gud job student!

as for my Umar & Maryam cuti ni mmg kitorg nk bwk g jln2,kasik bersosial sketla..cian diorg asik terperap kt umah je kan..singgah bangsar village jap jenguk2 kt Kiz sport & gym tu,sekali diorg tgh buat promosi free membership card yg regenye rm 200 tu..apelagiiii..sambar la 1 kad utk budak2 berdua nih, sebab 1 kad blh exceed smpi 5 org budak..klu saje2 je aku nk byr 200 idakler..hihi..dah alang2 dpt rate member kitorg 4 banak masukla main2 sekali..Umar mule2 mcm takut2 sket nak main..terpakse la aku dgn apai bergilir2 ikut die panjat slide,merangkak,berjalan atas tali sumer tu naik lebam lutut kitorg ni ha! adehh..x larat la mamapapa ni Umar oiii..saket2 pulak badan dibuatnye..boleh kurus wooo cenggini ;p









10 comments:

SyaNa said...

gambar maryam last tu mmg menakotttkan..hahahaa
lapar ke sayang??

Mrs. Amien said...

huhuhu..tomei je Maryam nk makan ball tu... =)

mama_umar_maryam said...

syana - mmg scary maryam nih klu nk menggigit bende,lg scary klu tadah muke ni haa

mrs amien - he3,skg segala bende nk masuk mulut

Drama Mama said...

syoknya depa main! tak rugi plak 200 tu kalau bole sampai 5 kids kan. bestlah. keseronokan anak2 tu priceless kan.

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Nana said...

comeinye maryam amboi kemain luas mulut buka nak mamam bola tu ek

~ana~ said...

best nya dpt free membership...kita kalau bab free ni suka la..:)...best ar..pasnih tiap2 minggu la bleh bw umar dgn maryam g main situ...

mama_umar_maryam said...

drama mama - yup,kad tu up to 5 kids..yes,they r priceless =)

nana - ikut mulut aku kott,hahaha

ana - uishh,klu tiap2 mgu bankrap kitorg haa..sekali sekale blhlaaa ;p..kad je free,klu nk masuk stil byr tp rate member lah ;)

Nia said...

uiii,..ada lagi ke promosi kad free tu? best..best..

choral speaking masa sekolah dulu tak masuk, sebab nampak susah je..hehe. nyanyi koir pun consider senang lagi kan.

mama_umar_maryam said...

nia - xsure ade lg ke x promo tu..koir consider senang la melainkan yg betul2 pro koir tu susah sket kot..choral speaking mcm berlakon pon ye jugak ;)

[-suziey-] said...

sedapnya aku tgk maryam mamam bola tu..xmuat pn gigih nk masukkan jgk..ekkekek:p