Monday, May 17, 2010

Don't go mama + gift from Jakarta =)

salam =)
setiap pagi kene set mind, i am thankful for what i've..thank you Allah =)
kasik semangat skett..nk citer ttg wiken lepas nothing much 2 tell,cukup2la kene keje ari ahad tu,alhamdulillah ramai student masuk daftar as we expected,cume x bestnyer bile pagi ahad tu Maryam buat muke " please dont go mamaa.." kt aku,arghhh!!

bz sketlah mgu ni sbb kene same2 handle orientation week dgn org2 yg bertanggungjwb,orang2 yg xbaper tanggungjawab tu blhla masuk tong sampah rilek2 yerr..hehehe..panas nmpk ..

dannn,part paling best..adiah bday terawal yg aku dpt dari shar yg baru balik melancong dari jakarta dan bandung,telekung cantik dr tanah abang ..vah vah vah..sonok ko yer shar..maceh sgt2,ni yg buat aku lg sedey ko nk g jeddah nanti,huwaaaa!! yelah,blm g jeddah lg dah mcm2 ko bagi,pasni klu ko kt sane mesti lg mcm2 bende ko nk pos kt aku dan kitorg kroni2 diva nih >;p hahahahaha..





22 comments:

nadnye said...

tu yang tak tahan, bila tgk anak mencebik..
bestnya mcm2 dapat kawan bagi hadiah :P

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

alahai...meh kat ibu meh...siannya dia...apalah mama ni...tak paham2 lagi...

mama_umar_maryam said...

nad - xtahan mmg bile tgk muke camtu,tp terpaksee..kdg maryam ni drama queen je lebih,hehe..alhamdulillah..semuge rezki kwn2 yg mberi tu trus dimurahkan =)

izzan - hahaha,aku terpakse buat2 xphm

[-suziey-] said...

hahhah aku sokong buang je dlm tong smpah org yg xbrtgjwb tu:p wahhhhh smga bertmbah khusyuk ko smyang nnti yek ngn telekung baru dr bandung..hehe

mama_umar_maryam said...

suziey - heheheh..insyaALLAH moga bertambah2 improve solat aku ni ha..huhu

lia said...

kot aku... mau berjurai2 air mata tgk anak wat muka mcm tu masa nk p kerja... aisshhh aku ni ratu air mata betul la...

E.L.I.Z.A said...

ya rabbii..mula2 heran dh ngan tajuk tu..alkisahnya ada 2 cite hehhehe

lawa la telekung tuh..blh pkai raya nnt =)

Nana said...

alah cian maryam kena tinggal ek cedeh tgk muke dia tu
bez nye dpt adiah telekung

mama_umar_maryam said...

lia - ko mmg..heheh,hati kristal sungguh!

eliza - heheh,sbb xde idea nk letak tajuk tu,blasah ajelaa..

nana - cedeykan..cebik gitu,hish,aku klu tgk muke maryam gitu,bkn kesian lagi dah,geram pastu trus gomoi2 die ;)

firahadifa said...

alala.. cedeynyer muke dia...

SyidaMislan said...

cute je umar tu...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololo, keciannyer..
beshnyer dpt souvenir dr jakarta..
mmm, sy dh byk kali pesan kt hubby suh beli telekung sembahyang kat jakarta tp msh x dpt2 lg. biase die wat blk kain psang la, mcm2 kaler. x tempah2 lg!

Mrs. Amien said...

alalalala....ciannye auntie alid tgk muke maryam tu..tanak mama dia tggalkan dia la tu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cedihnye muka dia..uhuhuk

telekung kat tanah abang/bandung murah2 tau..harus ke sana jugak nanti!

Nashays said...

muka i turn red sudah tgk itu gambar :)

~ana~ said...

cian nya kat maryam..kena tinggal dgn mama...

erm..cantik la telekung tuh...

mama_umar_maryam said...

firahadifa - mamanye pon buat muke cedey jugak nk tgalkan maryam

syida - kak gojes oii,tu maryam lahhh,hahaha

leily - mesti byk baju raye thn ni kan ;)

mrs. amien - nnt esok maryam aunty pon pandai buat muke cenggitu ;)

mama_umar_maryam said...

rose - heheh,maknenye mmg kene repeat g BDG lg nih ;p

shar - turn red ke blue ke white ke,nnt aku nk abaya pulok ;p

ana - mmgla sayu tgk muke 10sen maryam tuu..

unlisted_one said...

ala,..muka dia. mesti berat hati nak pegi kan.huhu.

mama_umar_maryam said...

yup nia..hari2 hati berat nk pegi daa ;p

Ummi Aisyah said...

siannya tgk muka cebik mariam..mesti tak sampai kan.

mama_umar_maryam said...

yup ummi..nk wat cane..terpakse jugak g kije that day =(