Tuesday, May 4, 2010

blog badge baru =)

salam..

live dr opis,heheh,dah kije balik dah..liattt je nk bgn pagi tadi..hmm..ok,nk citer ttg blog badge or aka blog button nih..lame dah sebenanye aku nk buat blog badge ni sendiri..tp aku mmg dasar pemalas agak limited time la nk godek photoshop/iilustrator sumer tu..lame dah aku tgalkan bidang tu..sbb sekali ngadap buat design,mmg sanggup xmkn sampai ke malam ..jadinye aku amik inisiatif utk mengorder ajelah blog badge tu..heheh,sape lagi nk tolong org melayu kite meniage klu bukan kite sendiri,btol x? trus aku kontek catlinafly yg tgh heppy yahoo sbb lappy die dah kuar 'wad'..catlina ni selain dari ade bsnes design mendesign die juga adalah photographer join venture dgn husband die,bagus2x..klu korg nk tgk2 apebende yg die ader sile g blog die yek?..

haa,pas berdiskusi2 gune ym,dan lepas tunjuk beberape draft akhirnye aku setuju dan berkenan dgn design yg nih..blog badge khas utk baby shop aku ..promo gituuu



jadi, sudi2la kwn2 utk amik badge ni dan tepek kt blog masing2..saye amat2 hargainyee..oh,ya..cara nk tepek badge ni ialah :

klik pada layout>page elements>add widget(kat sidebar)> add html/javascript

badge ni mmg dah siap2 ade link ke blog baby shop aku..again,credits to catlina and hope that kwn2 blh tepek ke blog korg yee..blh tolong promot =)

p/s : dengan baik hatinye akan aku bagi diskaun la kt blog owner yg ade badge aku nih ;)

12 comments:

SyaNa said...

nanti aku letak ek
bleh dapat diskaun berganda
hehehee

CatlinaFly said...

diskaun utk pereka blog badge ade tak?hihihihi :)

zety, thanks for the promo tapi nak mintak ubah siiiikitt..je..link ke blog kedai sy,
http://kedaigambarkami.blogspot.com

..yang catlinaflybaby tu, personal punye :) and feel free to do free advert dgn kami k..tq..

[-suziey-] said...

wah wah wah..maju skang:p

mama_umar_maryam said...

heheh,tengkiu syana..of cos bergande ;)

ok cat,nnt zt tuko link tu..utk pereka mesti aderrr ;p

suziey - sikit2 je nih..hehe,nk kasik spark balik kedai tu ;)

nadnye said...

comel macam tuan punya blog.. catlina cun come badge tu,

mama_umar_maryam said...

=) tq nad..credit to catlina

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waahh, dh de peningkatan!..
btw, tahniah..

mama_umar_maryam said...

tq ummi alya =)..sudi2la tepek kt blog ye

liana said...

ety,aku dah tepek dah badge tu..jgn lupe bg diskaun tau..hehehe

mama_umar_maryam said...

of cos liana ;)tq tau

HaNiE said...

haah aku pon nak mintak discount gak, dah confirm baru blh tepek, kah kah kah....

mama_umar_maryam said...

heheh,mar oiitt..tepekla dulu tunjuk bukti baru aku bagi diskaun,kih3