Wednesday, May 19, 2010

Cobaann...

salam =)

sebenanye smlm ade citer yg agak menyakitkan hati,tapi aku pikir +ve je lah..malas nk serabut2 sgt dan rasenye after all aku dpt jugak pengajaran & benefits =)..lebih kurang dlm kol 11+ pagi smlm coursemate aku btau yg kitorg kene present paper (yg dah present mase kt KUIS tu) again kt hotel crystal crown kepong, what the *&*&^$*& ?? kepong?? aku dahla xpenah smpi kepong tu,yg aku tau cume citer bukit kepong dlm tv tu je..nak kene present kol 3 dan baru btau kol 11, sape x naik hantu kan ?! baiklah ko btau pukul 2.59 minit petang ke,lagi senang..huh! x profesional langsung! dahlah,maleh nk citer..dah setel dah ponn,syukur..Dia mudahkan segalanye ..smpi umah dlm kol 8+ malam,huhu..sian maryam..

pastu smlm gatal2 nk try pki shawl yg style skg tu, oh,bkn yg style bonggol unta tu ya..no,no,no..heheh..sbb selama ni aku takut nk pki takut muke nmpk bolat or pale mcm cocoon (telo alien tu),tp dah try pki,cool lah,senang je haa..pastu tibe2 rase mude plak,ala2 18 tahun rasenye..kah3!

-mate sembap lah,huhuhu..

12 comments:

Afne said...

zet, jujur la aku ckp mmg sesuai dgn muka ko. klu aku yg tembam ni camne agaknya kan? ada selai tp jd penunggu dlm lemari huhu

nadnye said...

wah comel jea pakai tudung baru.. :P

semalam banyak citer kurang menyenangkan yea

~ana~ said...

zety, comel sgt....sweet je..sesuai la tuh..:)

mama_umar_maryam said...

tengkiu afne atas kejujuran ko yg membuatkan muntot ku terangkat,hahaha,alah,muke tembam konon,celah mane weh..pki jelah

tq nad..ngeeee..citer smlm yg xbest tp zety mempositifkan diri je ;)

mama_umar_maryam said...

owh ana..tengkiuu,kih3

lily azliyana @ mama zara said...

yelaa zety..sesuaiiiiii..ehhehehe

kite jugak yg dok setia ngan tudung bawal lagi.rasenye itu jekla tudung yg memahami kehendak muka yg boolatt ini..=p

ita cutevirus said...

zeti, cun betol laa... serius cam anak dara u...

Mrs. Amien said...

hehe...kiut je zety pakai tdung camtu..sesuai gitu!! tak nampak bulat pon.. =)

dbalkis said...

sebab sume orang kata cute, aku kata cute gak la walaupun aku nampak tanda X je..kene block huhu..saba ye cik zety..dugaan tu..slamat le ko ni sentiasa +ve. tu yang awet muda.

mama_umar_maryam said...

lily,rasenye dh blh imagine muke lily pki shawl camner,cute je,trylah

ita - ha3,best statmen ita nih,terangkt montot iii

mrs amien - he3,okla kot sekalisekala tuka style kan?

dbalkis - ha3,rugi wehh ko xnmpk..xper,ko bygkan ajelah ye ;p

h4ni3 said...

comel... memang nampak mcm anak dare.. :)

psstt.. jadi ke nak mai KS ahad ni? hehe

mama_umar_maryam said...

alamak..ambassador KS dah ckp cenggini kene percayelah ;) kih3,tq sis..kot2la terlalu kt area2 KS tu nnt zety jeling2la sket,hihi