Sunday, May 9, 2010

++mother's day cara kami dan 1superkids event++

salam..
senang buat tajuk mcm tukan, 1 n3 2 citer,heheh,naik pening lak nk pk tajuk pagi2 isnin nih..nk share sambutan mothers day ari sabtu lepas together2 dgn embah (nenek),mak dan mak2 sedare yg tersayang sekaliann..simple je,masing2 bwk potluck dan aku bwkla cheese cake yg superb cheesy tu utk dipotong oleh ibu2 tercinta nih..termasukla saye! yeay..seronok tgk embah aku senyum dari telinge ke telinge ..gembire hati die tgk anak cucu cicit kumpul wpon xsumer yg ade =)..




cerita ke 2 ttg 1superkids event ptg smlm..seronok jugak,x jauhlah..dekat je..jalan die mcm nk g area my dear warehouse sale tu ha..cuace plak ala2 redup sejuk mendung gitu..sampai2 je xkenal sape,trus nmpk mommy lyna,sempatla bertegur sape and say hi..kiut je orgnye dan peramah ye ..tp aku lupe daa nk amik gamba dgn lyna..trus aku g kaunter pdaftaran utk amik goodies, maceh2..then,kitorg naik tgkt 1 dan 2 nk tinjau2la apekebenda yg berlaku kt situkan..ooh,rupe2nye ade bbrp aktiviti utk kanak2 ..sambil2 tu ternmpk plak 2,3 org blogger yg aku kenal antaranye e-car and nadnye,yg lain2 tu just pandang2 senyum2 lah


nadnye sweet mommy e-car the cake boss =)

jumpe azizah ariffin TV3,xsombong,good,dahla cantek ;)


umar tumpang men belon sabun dgn abg2

aku ni mmg dok aim playhouse disney tu nye goodie bag,tgu punye tgu akhirnya dpt jugaklah eventho aku & umar were the last person getting it! dah namenye rezeki tu kan..

ni plak goodies yg dpt utk event tu,ade majalah,syampu,pelekat2 manik tu..goood ;)

overall, kami seronoklah weekend nih,tp next weekend huhu aku kene dutyla plak sbb ade student registration ari ahad ok,nk lompat2 ke blog kwn2,sure byk citer jugak ;)

21 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

seronok kan kalau dpt celebrate hari ibu ngan golongan2 mak nih..lebih meriah gitu..kitorng pon balik kg jumpe mak n nenek smpena hari ibu aritu..=)

nway, nmpak seronok event anjuran mommyLyna tuh..gmbar zety ngan azizah ariffin tu kan, si maryam dh nmpak mcm anak patung dah..hehe

[-suziey-] said...

wowwieee..aku suka cheese cake..

hmm meriah eh event tu..rezeki ko dpt gk playhouse disney tu:)

~ana~ said...

org tua kita nih best la kan bila tgk anak cucu cicit berkumpul ramai2...

zt, part yg dpt goodies bag tuh la yg best tuh..:)

mama tisya said...

rezeki ko dpt goodies playhouse disney..kalo aku p sure nk jugak..nk2 tisya peminat disney..heheheh...

cheese kek mmg sodap...aku suka

mama_umar_maryam said...

lily - heheh,tulah azizah tu xsombong,selambe jer die amik Umar soh duduk kt riba die..huhu,kulit muke die sgt licin T_T

suziey - aku mmg aim nk phdc tunye bag,lawo,heheh

ana- yeahh..mmg pon part goodies plg best =)

eryn - ko tau,si Umar buat dekk aje tgk beg tu,aku yg beria2 (termasuklah mak2 yg lain)nk amik,huh..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aduhai..if tak leh bergambar2..tula len kali terjah ke zeti oit..ehehe
sbb kdg2 dalam blog n kat luar lain tu sy tak tegur mana yg tak familiar..takut salah terjah je..wakak

cam sy..sy terjah je menyapa yg agak2 sy kenai..wekkekek

sonok kan? bes..takpe2..nanti ade rezeki kita leh sapa2 ye..:-)

eh azizah arifin ade ke? awat den tak prasan?

Nana said...

arini kan sana sini dok bcite pasal mother day hehe aku sambut ber3 je anak banak

nadnye said...

zety kat luar lagi comel, nasib baik tegur kalau tak mesti tak perasan, yang paling best budak2 tu main bubble tak peduli kat clown..

mama_umar_maryam said...

rose - tu yg smlm tu dok pk 2-3x eh betul ke rose ni ekk,perasaan malu masih menebal,kih3,xper2,next time k ;)

nana - yg pentingggg ~the thots =) kan?kan? ko dah ade cc yg comel2 tu best aper,puas damia mkn cc yee

nad - comel?hehe,malula iii (><)..a'ah abg uwais dgn uzair dok la melayan si umar taksub dgn belon,kih3

mama ahza said...

wwwwwaaaaa playhouse disney goodie...jeles ty jeles!! nape x lay out all the content dlm goodie bag tu, nk tgk!!

azizah ariffin mmg sgt friendly, penah naik same flight from singapore (die and juma) juma sombong, terangkat je muke masam xpdg kiri kanan, azizah ariffin senyum siap tegur dulu "hi.." sukenye die!!

aku menyambut mother's day smlm dgn kereta kene tunda wahahaa, terpakse wat drama sebabak guna kuasa veto ibu mengandung nk pakse brader tunda tu turunkan keta kitorg..wat a day.. TT

anyway, selamat hari ibu for mama umar n maryam!!

mama_umar_maryam said...

mama ahza - kete tunda?nape/rosak ke camne?huhu,dlm goodie bag phdc tu cume ade 2 giant poster mickey n minnie je,xkesahla kan sbb bag kain die sgt lawo,heheh..weh,apekate ko reveal jela kt aku blog ko tuh,dok nyorok syok sendiri meh aku komen,hahaha

lia said...

hepi belated mothers day ;p

aku celebrate beramai2 tp gmbr censored kui3...

mama_umar_maryam said...

heheh lia,tang censored tu lg nk tgk ;p,2 u 2 =)

Nashays said...

ko sempat tak bgtau kat azizah arifin, aku kimsalam kat die..?? :D
Hepi mothers day..

ita cutevirus said...

huhuhuhu... ita tak sambut pon mothers day... sedey...:(

happy mothers day zety...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

punye larr sengal haku smlm 1 gmbq pun x amek..pdhal duk kelek camera ke sana-sini-sinun..huhu..

weyh, haku x smpt gmbq ngn azizah ariffin..mmg santekk dia..

haku pun dpt gaks bag playhouse disney tue..mmg dh aim bag tu ms memule dtg.. Eiymann suke gilerr dpt bag tue..haha..

mama_umar_maryam said...

nashays - aku lupe daa,masih terbyg2 kelicinan kulit muke die,heheh

ita - aloloo..xper,yg penting ingatan dr anak n suami kitekan..eppy mother's day 2 u ita,jgn sedey2,anda adalah mak terbaik utk anak2 anda =)

e-car- hahaha,lawok sungguh,mule2 aku beratur depan si Umar blh buat dek aje,sekali kene beratur blkg skali dan akhirnye bag yg las tu dpt jugak,hahahah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

seronoknye..
btw, epi mother's day to u 2.. =D

mama_umar_maryam said...

tq dear leily =)

SyidaMislan said...

i was there too!

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社