Wednesday, May 5, 2010

ada apa dalam KOTAK ?

salam..
seronok btol bile nmpk kotak tertera nama aku nih..bak kata kwn aku dayana,wpon sebenanye bknla dpt adiah free ke hape,perasaan sonok dan puas hati tu xdpt digambarkan,cecewahhh..sudahlah ko drama queen! ;p


tgk kotak duluuu...

apebendenye isi kt dlm?? hehehehe..

tadaaaa...ade 10 CD sumernye!!! dan 1 suar busha tp xbaper nmpklah terselit kt bwh..tp bukanlah seploh2 ni aku punye..ni campur dgn 2 org kwn aku sekali..sonok tau bile ade kwn yg nk try CD ni kt anak die..atleast try dulukan..aku pandai2 je bg nasehat pkikan wekend je lah..oh ya,aku beli CD ni dr blog kak miela tulah..sapelagi..mase tu die offer rege baekkk punya,sepantas kilat aku order! rege2 CD ni ade yang rm 22.40, ade rm 23.20..murahkan? okes,pasni tibe2 aku rase mcm nk jual CD la pulak..ade ke org nk beli? kih3 ..


16 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

wahhh behnya...sukalah si maryam dapat cd baru...oyehh...oyehhh

SyaNa said...

meriah nye CD
wey aku pn suke kalo ade parcel utk aku
padahal da tau ape isi nye
hahaa

mama_umar_maryam said...

izzan - xsaba nk pkikan spongebob kt montot die nih,hehehe

syana - yaaaa..itulah pangai pelik kite2 ni kan?hahaha

[-suziey-] said...

wah wah wh....sgt gigih...huhu aku mcm xready lg la nk pakaikan cd..mcm mls je nk basuh..haahhahaa giler pemalas:p

Miela77 said...

Salam...wa..da smpi x gtau eh..thanks ye krn sudi beli kat blogshop daku..t beli g..ari ni ada 1 day sale tau sempena besday Amirah..heheheh

mama_umar_maryam said...

xper suziey,try stat utk adek aqeel nnt ;),aku campak sekali dgn baju2 dlm mesin basuh je tu haaa,sonangg

ok k.miela,saye beli yeee,next time diskaun lg tau ;)

~ana~ said...

waa...cantik2 cd nya..:)

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..memborong cd nampak..bestlah Zety dah jadik pengguna cd yang berjaya..hehehe..kite entah bile nk smpai seru gamaknye..=p

dbalkis said...

woit..semakin rancak ko menyidi(CD)..aku pun terasa nak membeli semula tapi ntah le tak mengorder2 lagi ni..anak aku dah pandai bukak suar n bukak cd..esp yang velcro..ish3..tension aku le..

mama_umar_maryam said...

ana - heheh,tgk CD mmg geram,bile bb pki lagii geramm

lily - welkam back lily,heheh..xper,manetau utk adek zara ke..blh try ;)

dbalkis - pandai dah dhani bukak2 ye..yg velcro tu mmg kacang jela budak2 besar dhani nk bukak kan..

naiey said...

waa...bestnye zetty...2nd baby nanti pun cadang2 nk guna Cd gak..beli kt mana tu?murah tu...ada url dia tk?hehhee..tq2 :-)

mama_umar_maryam said...

he3 nai..tryla CD utk ur coming bb nih..ade zt ltk url kedai tu

mama tisya said...

ingtkn ko punye smua td...bgs2 trus berCD

nadnye said...

wahh zety pun dah bergiat dengan aktifnya..

kene ambik gambar nanti..

mama_umar_maryam said...

insyaAllah nad..slowly but surely,takat ni mmg maryam pki on wekend dulu,mmg fully!siang malam,dan rase jugak kejimatannye ;)

unlisted_one said...

wah,..menarik betul CD tu semua..hehe. kalerful lagi.