Monday, May 3, 2010

jom makan steak ;)

salam..dah lunch hour kan? jom cuci mate tgk steak mlm td kitorg mkn kt D One Steak kt bdr baru bangi ;p
dah masuk paper dlm las week kot review tmpt nih, xbleh jadi nih..ntah baper ratus kali aku lalu restoren ni x singgah2,las2 mlm td tersinggah jugak..review aku? hmm..bace kt bwh ye

sizzling seafood rice : 3 star only..berasap2 siap memercik2 ..rege rm 9.00 klu xsilap


chicken combo ada ayam,beef dan 6 prawns sederhana : 4.5 star! yeay..murah je rm12.90


umar yg moody mlm td pujuk dgn 2 scoop ice cream rm 2.00



22 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

naper tak ajak aku weii...aku lapo...

mama tisya said...

laprrrrr aku tgk menu ko ni..yum2..tgu aku update jln2 cr mkn aku plak nanti...

SyaNa said...

aku bkn lapar ni
teros kebuluq tgk gambar ni
nnt dating kt Ice Room nak?
nnt aku set kan
kalo ko ade sure tak sesat barat :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

huwaaaaaaaaaaaaaaa aku dah ler lapo nieh zetty ;-)

mama_umar_maryam said...

izzan,klu ko dok bangi aku kol ko trus,he3

eryn - update jjcm ko lg menarik wehh..aku ni jrg kuor dr bangi ni haa ;p

syana - okes,anytime roger me, pastu ko knl bonda kan?blh aku ajk skali

mama_umar_maryam said...

diana- kih3,mmg saje aku tepek time korg nk lunch nih,aku kt umah cuti ;p

[-suziey-] said...

wohoooo xtahan wei chicken combo..menarikkkkkk..

unlisted_one said...

steak? wah,..teringin nih, boleh pegi big plate kat kg. subang nanti..hehe

CHeeSYaNa said...

bkn nak ajak or singgah umah aku.. huhuhuhu

Afne said...

br lps mkn tp nape aku lpr blk tgk gambo ni? hahahaaaaaaaaaa

ko kena tag la zet ;)

lia said...

chicken combo tu mengiurkan aku... he3...

mama_umar_maryam said...

suziey - yesss,ade lg 1 beef combo tp rege mahai skitlah,tp rasenye content die same,hmm..

ul_one - hehehe,g dinner steak mlm ni yek ;p

dayana - aloloo..majuk ke..bkn xnk ajak,las menet punye plan,igtkan nk g mkn kt kelisa je,sekali terpergi situ plak..aku pon smlm pki suar tdo jek ;p

mama_umar_maryam said...

afne - itu perkara biase wehhh..hahaha,kene tag?ok,nnt aku g site visit ;)

lia - btolll..menggiurkan..mengghairahkan..hahahhaa

~ana~ said...

zt, sila bagi map nak g kedai nih bleh?kitaorg nih time nak g mkn luar, selalu duk cr kedai2 mkn br..hr tu ke bangi nak cr kedai2 mkn yg best sikit...tp xde jumpa pun..hu3x..teringat nak call zt tp xde no lak...

liana said...

wah..mcm iklan JJCM plak.hehehe..mcm best jer sumenya ek..tp cam jauh jer nak g..huhuhu

mama_umar_maryam said...

ana nk map eh..nnt try google map,lahh..next time dtg bangi kol ye,bykk kedai mkn kt bangi sesedap jugak,heheh

mama_umar_maryam said...

liana-hehehe,serina jjcm blm smpi ke sini lg aku dh smpi,kih3..ade 1st cawangan restoren ni kt s.alam kot..ke manetah ..xigt..bangi ni 2nd branch

ita cutevirus said...

fuuhh...menggelegak tu.. maunyer melecur lidah...

mama_umar_maryam said...

tulah ita..kitorg pon nek takut,memercik tau,huhu..tp kejap je..pastu blh ngapp,heheh

Nana said...

masuk blog eryn stik masuk sini stik uwa...lapo lapo

mama_umar_maryam said...

nana,steak dimana-mana menghantuiiii..kih3

abah aisha said...

kat san francisco pizza ada promo beef steak $12.90.... malatop!