Monday, December 10, 2012

Splash time Bukit Gambang Resort yang besh

salam =)

tgk gmbr la ye kande dinde, let's the pictures do the talk =D and sikit2 aku akan nyelit membebel, dlm BGRC ni ada pantai, penguin island & 4 tmpt slides..utk bdk2,anak2 kecik Coco beach & penguin island mmg sesuai..yg bestnyer aku dgn adek2 sepupu perempuan naik sumer slides yg ade kt situ, yg lelaki2 jage bdk2 kecik,kih3  ..mase naik slides, ohmak..nk tercabut jantungku..

tapi BGRC ni mmg best! compare dgn A famosa resort , nk kate best dari sunway lagoon xblh ckp sbb blm pegi lagi SL bwk anak2..tiket waterpark pon murah RM23.90 dewasa, RM16 kanak2..kanak2 tinggi 90cm dan ke bwh free

cek out lmbt plak tu, dlm kol 2.30 ..nebes gak takut die dh caj bilik..tp x caj pon, alhamdulillah..diorg memahamiii , lagipon org mmg ramaiii..so kesimpulannye, BGRC highly recommended utk percutian family =D , tgu few places lg mcm safari etc nk siap lagii best.

1 tram penuh,bace doa naik kenderaan dulu :D

seronoknye bujang mama nih


maryam sebenanye takut ombak,tp pantai buatan mcm ni okay je

with hannah 2 pupu



model BGRC , boleh ??
kitorg lupe nk bli ole2, rezeki anak2 atok sedare belikan tshirt,hehehe,aku rembat FM je

10 comments:

Mira Adzlia said...

best ek?xpnh pegi lg..nmpk mnarik..

~aYu~ said...

seronoknya tgk pic-pic ni.. ayu tak penag pegi situ..

SyaNa said...

meriah nye cuti ramai2

Anum said...

syok o

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

ok gak eyh tempat ni ..lum sampai lagi pun hehehe

Deq's Qienz said...

bestnya bercuti bramai² ek,

LYAfrina said...

mmg best katsini...
last lya kesini awal tahun aritu..

mummy_ayu said...

wah..seronoknya..ramai org yer..musim cuti sekolah kan?

BoNDa.... said...

ramainyer org...cuti sekolah kot kan...macam best jek nie.....kena terjah jgk nie.....

Lily@MamaZaraZareef said...

Alahai..ikutkan dkt je ngan umah ni..kalau x bz aritu leh nyelit2 jmpe zety skejap..tp tulah, dkt2 pon..bgrc nilah satu2nye tpt berjalan yg kitorang x pernah sampai lg..nanti bebila kena masuk jugak lah..hehehe