Wednesday, December 19, 2012

hadiah krismas pon dapat

salam =)

colleague yg clbrt krismas dah stat deco opis utk gembirekan diri masing2,hehehe..so kitorg buat game, exchange gift (gift worth rm30 je) ..buat nick name & ltklah wishlist yg u nak..pastu ltk kt pokok krismas ni dan tiap2 sorg mesti pilih (jgn pilih diri sendirila kan) ..pastu g beli adiah & bagi kt kwn tu..hehehe. 

utk aku, aku tulis nk planner 2013..belikan utk kwn dia nak apa2 je gift yg berkaitan dgn monyet,hahahaha, kiut btol..aku bli soft toys monyet utk dia..kitorg exchange gift ni saje suke2 je pon..nk enjoy akhir tahun :)

adiah sayeeee


deco pokok krismas & letak sumer hadiah bwh tu, suke sgt!!!
p/s: doakan perjlnn kami lancar esok pagi ye kande dinde..kononnye nk bertolak kol 6.30 pagi,hehehe..nk smpi The little big club kol 10 pagi...adeh..blh ke...

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

best tu dpt hadiah ;)

moga perjalanan selamat pegi dan balik
have fun umar n maryam! ^_^

~ana~ said...

best nya main tukar2 hadiah..

aku doakan perjalanan ko pergi dan balik selamat...hati2 di jalan raya..skrg ni kat johor selalu hujan...

mama tisya said...

oh best tukar2 adiah...slamat cuti2 little big club..ati2 di jlnraya..nape tk bertolak mlmni je...takut sok penat tp tkpe indorr..heheh

deq's qienz said...

wahh bset tuka² adiah..nt suh en santa antaq adiah gan qaira sekali.