Wednesday, December 26, 2012

Boxing Day apa yang Heels and Tux shopping

salam =)

kande dinde..ade yg dah tau aku buat bsness dgn my so-called sister ;) kt Glasgow UK sana ..Nama page kami kt fb Heels and Tux..so smlm ada Boxing Day..kt UK sane Boxing Day ni mmg dinanti2 lah sbb sales giler2 punye..so kami amik kesempatan utk jd personal shopper pada customers yang nak carik apa2, baju ke, handbag ke, baju anak2 ke, baju tido sexy ke, hik3..antara kedai yg pegi mcm NEXT,ZARA,H&M,La Senza etc..

kitorg buat 1 group whatsapp & its open to all customers..blh refer kt page kami no tepon nk join ye..
insha Allah kami cube sedaya upaya utk bagi harga terbaik ..service terbaik utk customers ..doakan kami berjaya ye kande dinde..

antara hasil rembatan semalam..siyesly aku rs nk terbangg ke sane smlm nk tlg partner aku berhempas pulas shopping..huhu..klu ada rezeki dariNya thn depan..insha Allah akan tlg my partner angkat bag plastik sekali ;) ..aminn..gmbr2 bwh ni antara yg dirembat..bykkkkkk lagi sebenanye..dan yg plg best, kwn2/customers yg join whatsapp mmg sporting abis! pantang ltk gmbr hahahaha..smpi kong-kong bateri dibuatnye ;)..thanks a trillion for your supports..we were so happy dgn sambutan yg diterima...alhamdulillah..








jemput LIKE our fb page Heels and Tux utk dpt rege2 best utk brg2 berkualiti!!!insha Allah!







9 comments:

watyz said...

best nye.. kena pejam mata shopping wat sementara ni mcm syana.. ahahahha

Wan Amira said...

cantiknya baju princess untuk budak kecik tu

mama_umar_maryam said...

hik3.aty, syana joined group watsapp kitorg :D

yup mira..i sgt geram..list brg i same byk dgn customer t__t

Anum said...

cantik

CHeeSYaNa said...

Geram gile tgk gambar2 kat whatsapp tu.... Uhuhuhuhu

Nad @ MamaZN said...

Canteknya baju budak yg 2 tu.....

LYAfrina said...

weee... byknyer shopping.. xpe la..akhir thn bonus masyukkk.. n ada sale.. ngam la tu kan

Syida said...

nak like skg jugak!

Umi Nazrah said...

seyes semuanya chantek2 -_-