Thursday, November 29, 2012

Bergesel bahu dengan designers uols

salam =)

x smpt nk citer pjg2 .. invitation to attend fashion show malam td ;) ..jmpe Jovian mandagi..die yg mntk bergmbr dgn i, ahak3! xdelah ;p ..mmg baik orgnye, humble & kiut je..tapi kiut lagi apai saye ;)
lain2 gmbr nnt aku upload ye ..happy wiken!! doakan majlis bday anak2 berjln lancar ye..mmmuaaxx


16 comments:

Anum said...

comelnya

Sidratul Muntaha said...

jgn gesel pipi sudah ye.
ahahah

watyz said...

cantik nye zety... :)

hazanis said...

hikss untung la. :P

Gieyana Muhamad said...

bestnyer...x pernah attend lg event cmni..cfm best sgtttt...:-)

~ana~ said...

gojes nya ko zety...:)

AdanyaKauUntukku said...

hamboi....bergesel bahu tau
huhuhu......lepas ni boleh lah tempah ngan dia dapat special price

Atie.Rashid said...

tu dia... HAWA dh mai... hehehe....

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknya dia :)

Nad @ MamaZN said...

Poplook ek tu? =)

mama_umar_maryam said...

tq anum ;)

ayu - mmg 150% org2 kt sini gesel2an pipi dsbg,hahaha,tp aku idokler gituu..masih waras lagi,hahaha

waty - aloorr,tengchu aty..eh book same eh morib tu?ok jmpe nnt inshaa Allah!

mama_umar_maryam said...

hazanis - memenuhi undangan,blh tgk gelagat org mcm2 jugak ;)

G-utk entertainment oklah,tgk org2 glam nih..ade azwan ali tu yg kelaka tu,panas die tgk model lelaki,hahaha

ana - aduh na..malu aku,rasenye aku plg selebet weh,hahaha,ni yg nk mrh apai ni las menet btau!

mama_umar_maryam said...

kak ila - zt mmg personally sukela baju2 JM ni,tp yg hat mampu beli jelah,yg mahai2 mampu tgk je ;p..mmg die humble,sweet & soft person orgnye..patutlah rmi customer JM ni,nnt zt citer detail nape zt blh attend event ni ;)

atie - ko x abis2 yer yang,hahaha,jauh bebenor lah weh banding dgn adamhawa fevret korang tu

mama_umar_maryam said...

tq sis ayu- malu iii ;p

nad - yes,dalam tu poplook,cover dgn overcoat klu x nmpk bam-bam zt,hahaha..

Deq's Qienz said...

cantek la persis model gitu..hehee

MrS. F!zA said...

santek uols..mcm artis dah..