Tuesday, November 6, 2012

Nak Menang Voucher AEON dan produk Kleenex

salam =)

*sticky notes sampai 30/11/2012..nk bace bebelan-bebelan saya sile scroll ke bwh ye ;)

Alhamdulillah diberi peluang untuk join Kleenex 2012 Year End Festive Blogger Challenge for Charity

Disebabkan giveaway ini salah satu aktiviti charity oleh Kleenex, maka setiap penyertaan dari kande dinde semua (bilangan peserta yg join) akan jadi fund raiser untuk disumbang kepada Make-A-Wish Malaysia. So, sambil join giveaway,dapat hadiah, secara x langsung kande dinde raise more funds utk mereka yang memerlukan!!

cara saya run giveaway ni mudah je, secara LUCKY DRAW, dan kande dinde mesti :
  • follow blog ni, klu bkn blogger xnk follow pon xper U_U
  • tulis kat ruangan komen apa2 shj komen yang best dan MESTI ada perkataan Kleenex 

Saya nak cari 6 pengkomen bertuah . Antara hadiah-hadiah yang best disediakan utk kande dinde ialah seperti berikut :

1. Voucher AEON bernilai RM 20 untuk TIGA pengkomen bertuah


kalau x menang voucher shopping jgn sedey..ade lagi hadiah-hadiah lain utk kande dinde ;)

2. 1 pax tisu Kleenex dan 1 pax Hand / Face moist wipes untuk 1 pemenang



3. 1 pax Kleenex Hand Sanitizing Moist Wipes dan 1 pax Kleenex 3-ply UltraSoft 
    Pocket Pack untuk 1 pemenang




4. 1 pax Kleenex Vintage SoftPacks dan 1 pax Value Pack untuk 1 pemenang



GIVEAWAY KLEENEX ni akan tamat pada 30 November 2012. Pengumuman akan dibuat pada pertengahan Disember 2012. Jom join ramai-ramai ya :)













41 comments:

Akma Azlin said...

Salam. Zety. Aku nk join. Aku nk join!! Tp tggu jap lg ye. Nk mark paper jap.

Nana said...

aku ada dapat hamper dari kleenex dua bulan lepas menang contest kleenex, dalam banyak2 barang aku suka Kleenex® Hand Sanitizing Moist Wipes, produk ni bebas alcohol dan diperkaya dengan mentega shea, aloe vera semulajadi dan vitamin E. Bila kita gunakannya, tangan kita bersih dan bahan-bahan tu mampu menyuburkan kulit. Malah, ia melindungi tangan kita daripada 99.9% kuman yang ada termasuklah virus H1N1.

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

Join la x pandai buat slogan2 ni ...

> Kleenex pelbagai rupa pelbagai warna,lembut bila di guna, kami suka Kleenex ! <

mama_umar_maryam said...

tq korangs!!

jgn lupe tgalkan email ya!

Nana said...

fauzana_1@yahoo.com

Anum said...

best nie

JaSSNaNi said...

Nak joinn!!!!

Saya suka kleenex sebab produk kleenex sangat menepati citarasa saya.. di samping itu packaging nye yang menceriakan hati.. :) i love kleenex..


email: nora@artisticcontrols.com
URL Blog: http://jassnani.blogspot.com/

AdanyaKauUntukku said...

akak nak carik ilham ye..nanti posting balik pasai kleenex nieH......

Anonymous said...

kak zety, im not a blogger but i do follow ur blog (slalu bace ur blog time layan mate nk tdo)..

"kleenex got style on its own.."

~nurul aini mohamad
anonymousputri@yahoo.com

MrS. F!zA said...

packaging kleenex membuatkan hari² ku ceria, kelembutan tisu kleenex membuatkan aku tergoda, Hand Sanitizing Moist Wipes kleenex pula dapat menjauhkan bakteria..oh aku bahagia..Love kleenex damn much♥

fiza_nurha@yahoo.com

SyaNa said...

Kleenex paling berkualiti.. saya mesti pilih!!!


syanasaid@gmail.com

Nad @ MamaZN said...

Dlm byk2 contest kleenex, ni paling senang =)

Sebelum ni guna jenama berbeza
Taktau kelebihan yang KLEENEX ada
Kata orang, tak kenal maka tk cinta
Harus ke supermarket utk membelinya

Baru ku tau pelbagai KLEENEX yg ada
Boleh diguna di mana2 & bila2 saja
Mudah, lembut, praktikal dan selesa
Memang memenuhi citarasa semua

Saya mesti cuba! =)

nadyaewani@gmail.com

Mama Zharfan said...

kalau based on lucky draw me nak join gak heheh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila nak join gak... hihi..

Mama Sohayl said...

Salam Kak Zety, nk join! Tapi takde komen, ada soalan je:

"Mana KLEENEX saya??"

Hihi...

nor_zareen@yahoo.com

CHeeSYaNa said...

Nak join!!

Saya suke kleenex!! Bile aku sedih, and takde sapa utk curah perasaan.. kleenex is always there :)

Nana Aris said...

nak join jugak!!

since ada baby ni memang tak lekang dengan tissue paper n wipes..kalau dapat hadiah from kleenex ni memang super best sebab tak payah beli lagi..jimat jimat..hehe ;p

noorzie said...

Salam, sy join ye kak...

Saya suka KLEENEX...kerana ia benda wajib yg mst ada kt meja ofis ^_^

Email: zie_truelove20@yahoo.com

TQ

watyz said...

nak join!!!

~ skrg ni aku tgh dilanda selsema + batuk dan aku sedang guna kan tisu Kleenex n Kleenex Hand Sanitizing Moist Wipes supaya aku sentiasa bersih... :)

watyz82@gmail.com

Mama Zharfan said...

saya memang suka beli & guna KLEENEX wet tissue/baby wipes yg ada gambar pooh tu...sbb packaging comel and quality pun bagus :) :) very handy & convenient to use :)

Mama Zharfan said...

lupa plak nak tulis email : suzie284@yahoo.com

gewecun said...

salam kenal dan nak join ya:-)

it's reel moments blog di kunjungi,
mulut tersenyum girang di hati,
oh rupanya ada contest di sini,
hadiah gembak Voucher shopping menanti,
apalagi terus menyertai,

KLEENEX tisu paling di gemari,
pilihan bijak untuk pengguna bestari,
murah dan senang di dapati,
pastinya KLEENEX pilihan di hati.



maceh2

curlygewe@yahoo.com



Lily@MamaZaraZareef said...

KLEENEX is the BEST!! ^__^

azlilly_utm@yahoo.com

shidasyakirin said...

lembut membelai kulit bak sutera membuatkan ia sesuai untuk kegunaan seisi keluarga,
mudah dibawa walau dimana jua berada, kualiti terbaik yang diyakini sentiasa.Itulah Kleenex pilihan ku semestinya :)

shidasyakirin@yahoo.com

mummy_ayu said...

nak join.
kleenex tisu pilihan seisi keluarga,
dari dulu, kini, selamanya,
kleenex juga sentiasa bersama,
dalam handbagku pastinya ada...

he he he..

(pantun spontan..)

idayualwi@gmail.com

IntaNBerliaN said...

nak join jugak sbb nak dapatkan kleenex hand sanitizing moist wipes.. hahhahha..

saya suka produk kleenex yang ni sebabnya ada gambar pooh... hihii

ieda said...

akak joint

akak suke produk kleenex , terutama sekali tisu kleenex .. lembut dan kotak dia cantik2 .. menarik minat nak beli ;)
sentuhannya lembut dan kuat

satu lagi
tisu tandas + wangian semulajadi macam bau wangi dari lilin aromaterapi ini = tisu tandas Kleenex® Ultra Soft Fresh Scented

~ana~ said...

aku nak tido jap sambil cr idea camna aku nak menang product kleenex kat blog ko ni...sapa x suka kan dpt hadiah...dah la bukan calang2 tisu..kleenex tu....ko ada????

tp kalau x dpt tissue kleenex, dpt voucher AEON pun dah ok....:)

email: bakawali0797@gmail.com

Cutemama1702 said...

Saya pun rase nak join......

nak tgk diri nih lucky ke x hihi....

Kleenex lembut membelai kulitku,
Menjadikan diriku lebih berkeyakinan,
Tiada yang lain selain darimu,
Hanya Kleenex tisu pilihan.

ops email saya :-

sitinorakmal@yahoo.com

Nashays said...

MatMataHijau ku tak panggil tissue tapi kleenex..

Do you have Kleenex in your big bag?

Gitu, at first blur jugak aku natang mende kleenex nih..

Boleh komen gitu...

Gieyana said...

i love KLEENEX seriusly...mmg sgt soft bila using its...
Salah satu ahli keluarga sy..

Roziyana79@yahoo.com

Sidratul Muntaha said...

wah..
seme2 pakat2 pantun da..
klu mcm ni aku nak syair lah.
ahahaha...

ni la slogan bagan aku:

the perfect way to keep pretty skin and healthy lifestyle , Just use "kleenex" Style!
(sebut mcm sebut Oppa Gangnam Style)..
lps tu ade bunyi:
Heyyy..sexy lady!!
:)


PinkUmmi said...

join jugak...

saya suka KLEENEX sebab produknya yang berkualiti dan terbaik....Dan yang paling bagus sekali bungkusan produk KLEENEX cantik dan comel

zahirah.zahrin@gmail.com

Myra Jay said...

Bila sedih cari Kleenex,
Bila gembira cari Kleenex,
Ingin belaian cari Kleenex,
Pendek kata setiap masa hanya kleenex

Setia menemani,
Setia bersama,
Setiap masa,
Hanya dengan Kleenex :)

Kelembutan Kleenex tidak dapat disangkal lagi :D


normj1001@hotmail.com

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan :-)
Wilma join ya...

Dalam handbag Wilma wajib ada Kleenex Hand and Face Moist Wipes kerana bila mengantuk, mata pedih, muka berminyak, malas nak p cuci jari lepas makan, etc, Wilma gunakan Kleenex Hand and Face Moist Wipes nie coz ianya bersih, segar dan selasa apabila digunakan berbanding jenama tisu basah yang lain :-)

Email: duniawilma@gmail.com
Website: http://www.duniawilma.com

wan nurul hezrina said...

joinnn..

nurul suka kleenex kerana kualiti tisu yang memberikan kelembutan secara semulajadi sesuai untuk semua jenis kulit..dan anak anak juga selesa menggunakannya.kleenex melengkapi aktiviti seharian kami yang penuh dengan peluh,sisa2 makanan melekat di mulut dan tangan.kami memerlukan kleenex di saat suka,duka,santai..

selain berkualiti,packaging kleenex juga menghiburkan=)sangat comel=)


nurulhezrina1983@yahoo.com.my

AdanyaKauUntukku said...

Hidung berair mata merah,
Penangan batuk dan selesama
Hati tak perlu keluh kesah
Sbb KLEENEX kan ada...

Pergi berjalan ke SOGO sana
Mata melilau tak tentu hala
KLEENEX mmg idaman hati semua
Mudah di bawa ke mana-mana...

Pagi petang siang dan malam
Bulan, bintang, matahari dan pelangi
Kalau-kalau terbau masam
Gunakan KLEENEX pe-nyah bau yang ngeri...

boleh tak cenggitu..huhuhu

Kak iLa s2m3r
adhila310@gmail.com

Shasha Yacob said...

KLEENEX sekarang menjadi bualan,
Bualan para tua dan muda,
sudah tetap KLEENEX jadi pilahan,
buat diriku yang awet muda.


Mari berehat bersama kleenex, sekali try pasti menjadi tertarik.

KLEENEX pilihan yang bijak !


Email: shashashaqinah@yahoo.com
web:mangatbermaindota.blogspot.com

emily said...
This comment has been removed by the author.
emily said...

Kleenex, kesukaan saya sekeluarga.

email: hosannahighest10@gmail.com

Robin said...

Kehidupan saya tidak lengkap tanpa Kleenex!

worldoffire88@hotmail.com