Wednesday, November 28, 2012

Put ON party planner caps

salam =)

Giveaway Voucher AEON & Kleenex tinggal 2 hari je klik sini utk join ya :)

Please LIKE kedai baru saya di fan page fb Heels and Tux, ada giveaway soooon ;)



insyaAllah, sabtu ni 1/12/2012 nk wat makan2 sket minum petang kt umah..kecil2an shj, sebenanye plan nk buat bday Umar & Maryam (4 & 5 Dec) wiken yg 8hb (sabtu) nanti, sekali dgn besday apaiku..tapi kemungkinan besar kami menghantar sepupu apai ke Kuantan bertunang sabtu depan..so, trus tuka plan very the last minute buat sabtu nih..

kek bday pon xsmpt carik/order sbb baker yg mmg tiap2 thn buat kek anak2 aku dah 'pencen' ..xsehat kot..tgklah camne nnt, order kt maksedare apai jelah rasenye..seb bek Maryam dah tuka pikiran nak kek Princess, aritu request Dr Mcstuffin tu..Umar plak request Ben 10, sonang yo nk cari ,hehehe..

makanan plak, rase2nye kitorg nk sewa steambot tu..or buat bakar-bakar je..tgklah camne..ok kande dinde, doakn majlis kami lancar k ;)

p/s : aku ade 1 handbag coach Kristin Leather Satchel Hobo scarlet ni, New,Original with tag..RM8++ sahaja nk jual , blh installment 2 or 3kali pon boleh..sape2 berminat btau ye ;)
email : zmarlia@yahoo.com , atau pm kt fb : Zety Zainal






 

 

5 comments:

Anum said...

great

Deq's Qienz said...

;)

Nad @ MamaZN said...

Moga majlis bday umar maryam berjalan lancar!
Kami pulak, plan nk buat jugak utk zakwan nayli xjd le kot..sbb bz nak pindah huhu
Sedih...

watyz said...

cantik beg tu... :)

~ana~ said...

moga majlis sabtu ni berjalan dengan lancar hendak Nya....cantik la beg tu zety...kalau scholarship aku dah masuk, dah lama dah aku rembat..huhuhu