Thursday, November 8, 2012

Semoga kenduri berjalan lancar

salam =)

okay, i dah okay sket dah dari rase panas citer semalam,hehehe..setuju2..mmg xde rezeki kan..tq kande dinde yg kasik kata2 semangat & x kurang juga makian/carutan kepada maybank,hahahaha

so weekend ni 10/11/2012 (Sabtu) insyaAllah majlis sambut menantu akan dibuat kt umah mak aku kt Kajang..mmg xsmpt nk pos2 kad bagai, ade yg aku invite kt fb je kwn2 nih..so, kande dinde yg ada kt area Kajang ke, lalu Kajang ke esok, dengan rendah hatinya dijemput ke majlis kesyukuran sambut pengantin adikku ya .. nk reveal alamat kt sini agak risky, cewahh..apekate email ke zmarlia@yahoo.com atau add fb (Zety Zainal) kalau nk alamat penuh ya..umah mak hajjah kt Taman Jasmin, Kajang.

poning dah ni nk mikir tema bagai, khemah kaler purple mude, pengantin pki purple pinkish ..so kitorg adek badek/family pakai je baju purple ape yg ada,hehehe, xde sanding2 pon, adek aku kate x payahh..hehehe

baju i dah ada, beli siap je, nk bli JM aduhmak..ni pon carik kt Bangi je, deret Tutti frutti tu..katenye trend lace , peplum lah skg kan..g Minaz boutique tu tutup plak..aku pakai baju ni dgn skirt hitam kembang bawah..

semoga kenduri berjalan lancar esok, hujan ke x hujan tu sumer dariNya, redha jelah,hehehe

P/S: CONTEST KLEENEX MASIH LAGI ON SAMPAI 30/11/2012 YA :) KLIK SINI UTK JOIN DAN BERPELUANG MENANG VOUCHER SHOPPING AEON!!

13 comments:

Nad @ MamaZN said...

canteknye baju
yg kaler biru kt sarawak tu pun cantek
takpe ke kalu dtg esok ni..?
hihihi..

mummy_ayu said...

cantikla baju ..
semoga semuanya berjalan dgn lancar...insyaallah..

SyaNa said...

lawa kaler baju tu
sweet jek sesuai la utk ko yg putih mulus

Gieyana said...

cantik lah bj uols..nak pinjam leh? :-)

mama_umar_maryam said...

nad,dtglah esok! nnt kite pm no hp kt fb

tq ayu ;)

tq syana, mulus tulus ikhlass,hahah

ala yu ni G..yu lg byk baju lawa2 dari i taww ;p

~ana~ said...

akad nikah adik ipor aku pagi, then tghri hantar rombongan..insyaallah kalau siap awal aku singgah..dekat je rupa nya rumah mak hajjah ko dgn umah PIL aku...dan x jauh jugak dr rumah aku rupa nya...hahahah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cantek baju awak zett,
tak sabar nk tgk..
eh ckp psl baju ritu dh pakai poplook dress tu tp sowie babeh, tak capture lak.. len kali mebi!

beb, toksah sedih la psl legoland tu..
haah, anggap tadak rezeki..
tp beb, kalola aku duk tempat tu..
konpom hangennnn gak.. heheheh

Lily@MamaZaraZareef said...

Purple ke pink tu..hehehe,nway..tantek bj lace2..:-)

LYAfrina said...

comel....

insyallah... semuanya bjln lancar..

IntaNBerliaN said...

alahaiii zt... cantiknya baju zt tu :-)

mama_umar_maryam said...

tq sumer..alhamdulillah kenduri berjalan dgn baik sgt, cuaca pon elok sgt..

tq sgt2 jugak kt Nad & Ana sudi dtg..hugs!!

baju tu carik las menet kt Saraya Zahret..blh Like fan page die kt fb ya, baju cantek2 sumer

lovelywa said...

cantik laa baju dia..

watyz said...

cantik nye baju....