Friday, November 23, 2012

Jual Handbag tapi nak handbag jugak boleh

salam =)

Giveaway Voucher AEON & Kleenex masih ON! klik sini utk join ya :)

Please LIKE kedai baru saya di fan page fb Heels and Tux, ada giveaway soooon ;)


kande dinde..cantekkan beg-beg nih  T___T

rase mcm nk reward diri sendiri utk tahun 2012 nih (klu apai bc mesti die nyampah ntah bapekali nk reward,hahaha)

jom cuci2 mate kt blogshop aku dgn kt fb Heels and Tux  , sendiri jual pastu nak jugak U_U

totebag dari MK (tapi jenis canvas)


kristin round satchel kaler coklat mmg aku suke..huhu

merah suke sgt jugak ;p

p/s: berangan tu kan bak kate oghang preee, hehehehe

5 comments:

Nad @ MamaZN said...

Cantek2 nye...!

mama_umar_maryam said...

kan nad..gerammm je..huhu

Lily@MamaZaraZareef said...

ok la tu kalau tauke nk shoping ..yg tak tauke ni kenala berkira2 sket..kekeke

CHeeSYaNa said...

kristin itu hot!!!!

Sidratul Muntaha said...

lama dh tak beli handbag..
nnti aku calling2 la ko yek..
ekekeke