Wednesday, June 20, 2012

Tudung takde awning tapi muncung jugak

salam =)

sudahhhhhh...gile tudung camni plakkkk..kih3..mule2 igt mcm keleperan klu pki..rupe2nye muncung sikit kt atas tu .. bli kt Radiusite.com  ..ade rege tudung dah jd rege selebriti gile mahal ..mls nk tgk (-_-') ..tp tudung yg aku beli ni mmg sedap pakai..xyah iron2 bagai..aku ni ssh sket beli tudung online , tu yg brani jual shawl je,xde kemek2,hehehe..skg mcm2 kedai tudungkan..tapi personally, aku msh lg prefer try kt kedai dari bli online..yg aku bli nih saje je test market,hehehehe  ;)


22 comments:

Anum said...

boleh je kan
hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

radiusite memang mahal tapi puas hati :)

lia said...

lawoooo

mama tisya said...

sesuai ngan ko..aku pn kena bli yg bole try...takut tk ngam ngan muka...radiusite tu cun2 bila tgk model menggayakan

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

design radiusite mmg memukau kalbu tp rege die pun leh tahan gak kan...
so far lom ada koleksi.. ;-p

Ema said...

cantekkk!

Lily@MamaZaraZareef said...

Zety pakai tudung jenis ape pon sume sesuai rasanye..cantek2 belaka..=)

mama_umar_maryam said...

anum- bulehhhh,hehehe

ayuarjuna - tulahh,tgk model die tu rs nk bli dgn model2nye skali,hahaha

tq lia ;p

mama_umar_maryam said...

eryn - kan?model die tu aku rs bagi pengaruh besau

leily - btol,zt ni klu rs rege die cam kelaka je idakle nk beli,hehehe

tq Ema =)

mama_umar_maryam said...

alor lily..saje u ni tawwww ;p

Nory Zoulkefle said...

senang kan pakai tudung cmni...sarung je..hehe

Nad @ MamaZN said...

cantek..
tp bese la..radiusite ni cepat no abes stok die, huhu!
kene pi kedai die la..kat seksyen 7 shah alam kan?

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

eh sy dah lama ade tudung camni..tundugn anggerik jenama dia
senang..takyah gosok2..adjust2 skit then terbentuk..sonang

CHeeSYaNa said...

radiusite tu aku tak pernah beli sebab aku rasa model die cantik sangat.. sbb tu tudung tu nampak cantik.. boleh? so far, aku masih setia dgn ariani (time sale jerk.. ekekek)

mama_umar_maryam said...

yup nory,sarung je,hehehe,same je mcm tudung awning tu,cume kene adjust2 sket muncung atas tu

btol nad, memanjang sold out yg lawo2 tu, sbb nk g SA jauh benor zt nih,tu yg bli on9 je

ye rose,hehehe,byk tudung camni skg..cume aku br nk torai ;)

btol dayana,kdg aku rs cam tertipu je,dah sah2la model tu muke tirus runcing je kan,hahah

~ana~ said...

comel sangat nih...:)

IntaNBerliaN said...

a'aa adagak 1 tudung camni.. mmg sennag pakai... n ada muncung sikit kan :-)

Em's Family said...

i tak pernah lagi beli tudung online.. tak berani sebab tak dapat nak pegang2 dulu

nur anis said...

cantiknya....

LYAfrina said...

kalo inner jenis ni..nk bg muncung kna potong skit bhgaian bwh..lya suka pakai inner mcm ni lg..

watyz said...

cun!!!

tiefazatie said...

comel je sis pakai nie..=)