Monday, June 11, 2012

Gift dari new zealand dan abaya mengancamm

salam =)

mule2 skali, nk mohon maaf pd winners GA Langkawi lepas..sebab blm pos lagik FM korangs..sobs..promise Khamis ni i pegi pos kt kande dinde ye..jgn marah tau

tgh2 bungkus FM Langkawi dtg bergolek2 kt i FM dari New Zealand dan poskad gambar kambing biri2..suke!suke!suke! hahahaha..colleague aku balik bercuti2 dari NZ dalam bln lepas, sobs sungguhla..best gile & lawa gile NZ tu kan...wpon populasi kambing biri2 lg ramai dari manusia..one fine day, nk jugak melawat NZ..insyaAllah!

ginilah adat berkawan..klu kite baik dgn orang..dan xberpura2 dlm persahabatan..insyaAllah, Dia dah atur baik dah dgn sape kite akan berkawan, blh detect dgn easy peasy siapa yg btol2 nk berkawaqn dgn kitekan ;)..syukur ade kwn2 yg baik dgn aku dan susah sng bersama, dari jaman sekolah, samapi ke Uni sampai ke tmpt keje, sampai ke alam maya,hahaha ..u know who u are =)


sekian tazkirah perkawanan dari aku, skg kite smbung citer abaya cam mengancam dari Yaman...pehh...sorg student Yaman ni approach aku kt surau , die jual abaya dari Yaman..mak aih lawonyer ko nih...maksud aku, student tu pon lawo, abaya yg die jual pon lawo .tp telan ayaq liur jelah bile die sebut rege..pehhh..aku tnye blh ke try nih, die mmg suruh aku rase dulu..nikmati dulu kelembutan kainnnn.hahahah..mmg nice, klu dpt bonus 3 bulan konfem aku rembat dan dan tu jugak, tp memandangakn byk duit lebur bulan 5 & 6 nih, maka nafsu sopping berjaye dibantutkan, hik3 ..

abaya ni sekali dgn selendang die





16 comments:

lia said...

abaya tu mmg super marvelous la zt.... hang lak comey mcm anak dara, phewiittttttttttt

IntaNBerliaN said...

serius abaya tu mmg cantik!! :-)

Syida said...

seriously, abaya itu sgt cantik!

mama_umar_maryam said...

aiseh, malu2 biri2 i lia ;p

IB & Syida - pehh,dua2 serious nih,hahaha

~ana~ said...

lawa la abaya tuh weh...

erm...aku tgh down la zety, sedih bila mikir pasal persahabatan nih...huhuhu...

watyz said...

cantik nye abaya tu beb.. rembat la... hahahha

Gieyana said...

prkawananan tue mmg sgt2 sweet kan..bila kita igt org, org akan igt kita..mcm cinta ler plak! Ekekeke..

Abaya tue mmg cantik..:-)

Nana Aris said...

cantiknya kak abaya tu..dah la memang plan nak beli abaya camni nak pakai time raya..mahal sesangat ke..kalo ribu riban mmg tgk jela..

hmm ce tanye kot boleh bagi best price ke untuk lecturer die..hehe

Nad @ MamaZN said...

ye, sangat setuju isu perkawanan itu ;)

zt, comey nye abaya tu..!

MrS. F!zA said...

wowieeeee...cantiknya abaya tuuuuu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik la abaya tu, cun habis k

Nia said...

dah lama berkenan nak pakai abaya...tapi sampai sekarang tak beli2 lg..huhu..

ann @ hatiberbunga said...

cantiknya abaya + selendang dia tu.. (^_^)

Anonymous said...

Cantik Abaya tu! ada amik contact no ke apa?

mama tisya said...

best2 dpt fm NZ ngan abaya siap slendang lg

tiefazatie said...

abaya tue sgt cantik!