Monday, June 18, 2012

Poplook salah hantar dress

salam =)






okay..mmg laju servise die..tapiii...poplook salah hantar 1 dress kt aku lah...adeh..patutnye yg kaler brown tu plain je ..xde dot2..dlm invoice die pon tulih plain brown...hmmm...camno nk buek nihh...aku dh emel customer service die tadi..xtau lg respon diorg camne..hrp2 blh tuka lah sbb salah diorg..huhu..klu diorg nk mntk bukti pon aku blh anta gambar tulisan kt invoice tu ha...

p/s: dah try dress...adussss....mmg magic plak dress ni aku rase..sebab....i nampak kurusssssssss 

16 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

agak2 klu poplook tak respon, dress tu boleh dijadikan hadiah giveaway tak,,,heheheh

lia said...

apo laie... da nmpk kuruih tu, on jer la dgn dress tu he3

Mama Zharfan said...

nak tgk pic u posing dgn dress tu!!!!!!!!!!

kakchik@ella said...

KC harap adik boleh tukar.

Afne said...

kasi tayang posing mosing laaaa

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

go on ajela zett, leh tambah koleksi.. hahahha

yup, mau tgk tuantanah posing skali!

mama_umar_maryam said...

sis ayu, fuyohh..buat GA ke? baru igt nk letgo ;p

lia - masalahnye,aku xmo dah dot2 brown tu..hik3

mz - aiyoh..byknye tande seruan blkg tu, cam marah pon ye jugak,hahahah

tq KC, hrp2nyelah..xpon nk letgo je nnt

leily - ayoyo..permintaan u nihh ;p

Nad @ MamaZN said...

pic plessss :)

BeRRy MuMMie said...

setuju ngn idea buat GA...ngee..

Pinkjambu said...

buleh tukor oi.. aku penah dia anto dress dah tertas, tp ade aku kesyah, aku xsabo pakai aku jadikan skirt, tp aku email kasiktau, dia kasik aku voucher discount.. tgu je dia reply k..

Gieyana said...

sure cantik nie psl dikau nmpak kurus..:-)

IntaNBerliaN said...

bagusnya kalu dress ni leh nampk kurus... mesti cantik zt guna :)

ieda said...

cantik dik
hurmm akk ada tgk laman dia
memang menarik
cuma x paham bab saiz tuu
kena tgk dlm keadaan tenang
memang nak rembat jugak skirt dia ekek .. nak rasa ala2 mudeee ahakssss ;)

tiefazatie said...

wah..mesti kurus n comel n ie!

Anonymous said...

salam sis, letgo kat kite dress polka yg tgh2 tu :)017 7466557 ain

faRaa_♥ said...

salam...if nk letgo dress tpl ni sy nk beli.. warna burnt red, n brown tu.. 0136428826..fast payment.tq :)