Monday, June 4, 2012

Saya menjual Shawl jenis chiffon lembut pulak

salam =)

xtau camne nk create eye-catching punye blog title, hehehehe...kande dinde...ooo...kande dinde  :*)
dengan rendah dirinye saya (dan-dan jadi sopan) dengan rendah dirinya nk jemput kande dinde utk view facebook & blogshop saya arini dan sampai bile2 sebab ......


Dengan lafaz bismillah, shawl Hanina 1st batch dilancarkan hari ini..semoga mendapat sokongan dari keluarga tersayang & kwn2 yang mengenali..

kalau berminat cpt2 order ye sbb limited quantity !!!


♥ material chiffon Jepun, lembut dan berat ke bwh, sng dibentuk with or without awning

♥ Harga : RM 39.00 - tak termasuk inner ya ;)

♥ beli 3pcs ke atas ada diskaun lagi =)

♥ pilih dulu, email & confirm order dgn saya, 1st pay basis  , hantar email at zmarlia@yahoo.com

♥ pembayaran melalui cimbclick & maybank2u

♥ penghantaran POSLAJU sahaja, kos ditanggung pembeli

♥ penghantaran hanya pada hari Khamis & JUmaat sahaja

♥ non returnable & refundable




kain jenis chiffon jepun, lembut..tapi berat ke bawah , x licin.. 
  
 kod TQ01 4 pcs only
2 pcs - sold
2 pcs available

 kod CR01 - 3 pcs only
  2 pcs - reserved
  1 pc - sold
kod GRY01 - 5 pcs only 
2 pcs - sold , 1 pc -reserved
2 pcs - available
 kod B01 8 pcs only
  2 pcs - sold
  6 pcs - available
 kod B01 4 pcs only
  2 pcs - reserved
  2 pcs - available
 kod G01 - 3 pcs only
  1 pc - sold
  2 pcs - available


 kod M01 5 pcs only
3 pcs - reserved
1 pc - sold
1 pc - available


 kod PR01 - 3 pcs only
  1 pc - sold
  2 pcs - available
 
 
doakan yg terbaik utk saya & terima kasih x terhingga buat kande dinde yg x putus2 bagi sokongan .. tlg promo ye ;)  

13 comments:

Anum said...

cantiknya

~ana~ said...

lawo semua2 tu..tp aku x expert lg pakai, klau dah expert nnti br boleh beli dgn ko...

good luck bebeh..mesti ko berjaya nya nnti...

Afne said...

wahhh bisnes makin berkembang. good luck my friend!

Gieyana said...

Congrats2..weh, shawl pelangi mcm aku pakai kt entry aku rini tue ✗ der kah? Susahnya nk cr shawl cmtu skrg nie..:)

Farra Dhelina said...

wah cantik2.. semoga berjaya akak! ;)

syanasaid said...

santekkkk
tapi aku skrg tak pakai shawl da :(
pakai pun ape yg ada kt umah jek
lebih selesa bertudung awning kembali

mama_umar_maryam said...

tq kande dinde sumer mmuaax!

Nana said...

wah menarik2 seme nih
nnt aku nk aku roger tau

Nad @ MamaZN said...

zety, kaler pepel takde ke?

lia said...

good luck zety...

bonda hazim said...

cantiknyaaa...

masz14 said...

u ni sejak i blah dr apiit tu mcm2 bisnes u start ek.. time aku ada takde pulak nak jual ape2... kecuali kuih raya. itu pun time raya je... sebut pasal kuih raya i nak tempah gak klu maktam u ada buat lagi biskut cornflakes tu. nnt nak suh my mom in law bawak dtg cni.. org dlm pantang nak makan biskut cornflakes time raya.. huhuhu.

Lily@MamaZaraZareef said...

zety, bukan stakat dh jadik tauke tudung tp model tudung jugak nih..hehehe..sweettttt sgt zety pakai shawl nih..kite mmg tak berapa reti pakai shawl2..klu bawal 2,3,4 tone tu mmg suka sgtlah..eheheheheh