Tuesday, June 5, 2012

Boleh ke jadi flower girl nih..

salam =)

tq byk2 pd kande dinde yg kasik kate2 smgt kt entri Shawl aku smlm..alhamdulillah..tgal separuh je lagi .. klu ade kwn2 nk beli lg blhla promot2 fb atau blogshop i ye ;)

ni nk citer psl bakal flower girl pd ari sabtu nih..aduh debar makjemah hah...dibuatnye bertukar jd power rangers pink on that day, nangis pengantin weh..tp siyes sonok giler shopping dress utk anak perempuan nih..utk Umar, flower boy ~ eh, btol ke panggilan tu?~ cume carik kemeja putih dan seluar khakis gitu..igtkan senang nk carik rupenye susah jugak..aritu g survey2 dress Maryam, try pakaikan die..

suke yg ni labuhh..ni size 5y okeh..tu yg leher cam besar sket

pastu tibe2 je die buat gaye cenggini

adehh..xpela nak..daripada buat gaye chicken dance mcm aritu



pencarian baju/dress/kasut  masih lg diteruskan..semoga anak2 mama behave mase wedding sabtu nih..doa byk2 semoga mood diorg baik! tata sumer :D


17 comments:

Anum said...

so cute

mummy_ayu said...

ala tomeinya..Iris hari masa weddinga dik Ayu ada gak plan nak jadikan flower girl tapi....memandangakan iris nie extra manja..so..cancel..nasib tak jadi pun sbb dia manjang jer berkepit ngan Mummy Ayu masa kenduri tu..

Farra Dhelina said...

comellll...

dwimaya said...

cuteee sgttt..

MrS. F!zA said...

comelllllllsss! wp dgn dress tk padan ngn umor..ekekeke

Nad @ MamaZN said...

alololo, tomei2...

watyz said...

cantik nye baju dia...

CHeeSYaNa said...

ala tomei2.. carik ler kat lovely lace baby :) ada kat alamanda tu..

~ana~ said...

waaa....comel nya zet anak dara ko pakai gaun tu....

eh..tp pakai baju lain2 pun comel jugok....:)

lia said...

best nyer ada anak dara... comey amat Maryam ni...

Syida said...

ciken dance pun bole jgk.ehehehehe

masz14 said...

mcm besor sgt je baju tu. yg u tanye kat fb tu mcm comel gak. tp mcm pendek pulak skirt nye. dah tgk party princess, chateau de sable blabla kat gardens?? i pun nak kene biasa2 kan diri beli baju utk girl pulak ni. much more fun drpd beli baju utk boys eh. hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lahai, cutenyer maryam!
nk lg yg wat cikendance tu.. geram!

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiiii..comeinye maryam pakai dress labuh..mmh best kan shopping baju gegirl nih..byk pilihan..hehehehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

heheh so cuteeeeeeeeeeeee maryam!
takpe ko jampi la skit2 nnti insyaAllah dipermudahkan..:-)

Gieyana said...

so cuteeee....likeee! Drss putih tue mmg cantik..:-)

tiefazatie said...

blh2..sgt comel!hee