Tuesday, June 26, 2012

Gambar spontan yang gediks

salam =)

tengkiu sgt2 kande dinde yg bg ucapan takziah & sedekahkan alfatihah utk arwah ayah saudara apaiku..wpon ayah saudara tu belah apai, tapi family inlaw aku mmg close & warm peoples..tu yg aku terase2 jugak tuh..

oklah, happy happykan diri sumer..aku nk buat skrip sket berdasarkan gmbr gedik maryam kt bwh nih;

Maryam : ~xtau buat skrip ape sbb gedik bebenor ;D

hrp2 nnt dah besar esok jd pengantin , xyahla lentok2 camtu sgt ye sayang..mama x mcm tu tawww , hahahahaha

                   maryam, akid (dua pupu bdk2 ni) & umar yg terkesima tgk adek die cenggitu

21 comments:

Gieyana said...

Wassalam..

Cute jer Maryam..cfm dia close dgn diaorg nie..:)

~ana~ said...

gedik2 pun comel...:)

Anum said...

comelnya

Nad @ MamaZN said...

alo, tomei, tomei... :)

Wanieys said...

sangat comei...:))

ddfirdaus said...

mmg comel...

mummy_ayu said...

mana ada gedik..tu pose spontan tu..tomei la maryam..

lia said...

Umar mesti nk marah Maryam sbb terlebey gedix... da besar ni, mesti Umar abang yg garang he3

glandpacking said...

haah la i pon rasa nnt umar ni garang dgn adik dia. maryam tu dah ler lawa. lagi la umar rasa perlu diprotect. hihihihi.

glandpacking said...

ni mas lah.

AyuArjuna BiGoshh said...

comey jer maryam..teringat kat citer a girl with 3 boys :)

Nia said...

comelnyer Maryam! kalau buat child photography ni mesti takde masalah nak suruh posing :)

Sidratul Muntaha said...

rasanya budak2 rambut kinting ni include ara pun kuat gedik maa?!
ahaha
gedik2 pun chomey aku tgk.

mama_umar_maryam said...

tq sumer..maryam nih nmpk je mcm peramah dlm gmbr..tp realitinye huk2..nk close dgn die kene jmpe 3 ari 3 mlm,hehehe

ieda said...

ekekekk lawak tgk pic nie .. wajah terkasima uamr tuu ekek buat akk tergelak kejap dik ekek ;)

LYAfrina said...

ni kiut miut laaa

Lily@MamaZaraZareef said...

So sweet lah maryam..pndai pose mcm mama jugak..:-)

tiefazatie said...

sgt comel!hee

IntaNBerliaN said...

hahhahhah.. comel je maryam lentok gitu..

mama tisya said...

comei maryam...abgnye terkejut...sok2 dh beso org ingat abg & adik couple padahal adikberadik comei & ensem

izz iizza said...

comey-comey..:)