Thursday, June 14, 2012

Song Ha Noodle dan aiskrim pisang goreng

salam =)



dan dan je ari jumaat tepek gmbr mknn, hehehe..rase cam dah lame xltk gmbr mknn kan..tapi sayangnye bkn aku masak pon..klu aku masak pon sure korang xcaye punye T___T .. dua2 mknn nih ader kt Madam Kwan..sbb biasenye klu mkn kt situ sure order nasik putih dgn lauk2, nasi bujari, yg western pon pnh mkn gak tp kureng sketlah..kalini tuka plak, try noodle die..pehhh..shedaaaapp!!! udang besar okeh sekor terbelah dua..apai cam bese order nasi Bujari die tulah, aku je tekak cine ;)  utk dessert, sagu gula melaka die pon sedap, tp saje je kitorg trypisang goreng ni dgn eskrem utk menenangkan budak2 berdua tuh..so-so je =)

oklah, utk ana, afne & waty izhar, aku dah pos FM Langkawi korang smlm, hehehe, pos biase je sbb takut xde org nk collect kt umah/opis. hrp2 dlm keadaan baiklah bile FM tu smpi =)

kande dinde sumer, happy wiken yaaa!!


10 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

nmpk sedap pisang tu..nyam2..
kat mdm kwn eh..nnti nak cari la..ngeee

syanasaid said...

hehee pagi2 gambar foods kan kite ni
mmg dasar sungguh
wei aku suke la goreng pisang eskem tu..aku suke dessert yg panas + sejuk

lia said...

mee tu sungguh la wat aku terliur.....

BeRRy MuMMie said...

salam ziarah...terliur tgok ur food
feel free follow me k.

mama tisya said...

sedap jugak tgk menunye

tiefazatie said...

wah..pisang grg ngn ice cream tue nmpk sedap!

LYAfrina said...

x pnh mkn lagi mee tu..tp mmg sdp la nmpk

Lily@MamaZaraZareef said...

Tak pernah try makan madam kwan ni..menarik eh menunye..

MrS. F!zA said...

perghhh eskrem pisang gorengggg..mana nk cri ni..sedapnya wehhhh..

IntaNBerliaN said...

pisang tu cantik plak nmpk bentuk dia :-)