Sunday, June 17, 2012

Dress Poplook lagiiii

salam =)


adehh, xmenahan aku tgk si Penny nih.. sbb kalini dtg dgn size L, hehehe..gumbira makjemah, gumbiraaaaa!!!! aku siap belikan utk kwn aku yg petit lagi sexy, ~eh,perlu ke emphasize kt sini?hahaha! ~ nunnn org tu kt Jeddah nun..igtkn nk berharaplah kot blh sangkut name aku nk menang dress nih, tapi xberharap lah..gile 2000+ org komen nak tu..jadi..sblm sumer sold out, baik beli dulu,hik3..

p/s; buat baju tido boleh x? hahahaha

13 comments:

etiey.com said...

mmg cantik!!! eh sesuai tak kalau yg berbadan dua cam piguin nih> hahahhaha

mama_umar_maryam said...

hi etiey..bergantung kepada bulat perut comel awak tu camne,hehehe,klu zt time2 preknen smpi 6 bulan pon blh pki baju kurung lg ;)

Gieyana said...

mmg cantik..:-)

Afne said...

zet, berapi je org yg kata ko bibik tu hahahaa

lia said...

awek langsing cam ko lawoooooo la pakai gini...

kang aku pakai, ada kata raksaksa pakai poplook lak ha3

MrS. F!zA said...

dhlama tggu dress sblm pregnant haitu..dh kuar ni tk jd lak beli..nti nk bf susah plk nk agkt dr bwh smpi ats..hahahha

mama_umar_maryam said...

tq yana..trylah order 1 ;)

afne - hahaha, trus kene saket mate die kot

lia - umang aii,awek langsing?!! hahaha *pengsan menangis

fiza - btoll,susah nk bf pki nih..xper,byk dress utk bf mom jugak ,lawo2

Pinkjambu said...

mampos aku beli semua kaler.. kahkahkah.. pehtu dah insap teros!!

IntaNBerliaN said...

wah.. mmg cantik lah.. :-)

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye..shopping dres lagi ye..^__^

ieda said...

akk nak try ..
tapi x paham bab saiz tuu
takut x padan huhu
leh adik tlg ajarkan macam mana cara nak order .. huhuh
email akk leh ?? ;)

tiefazatie said...

cantik..tp kalu ifa mcm xsesuai je nie..haha

izz iizza said...

sy pn suka koleksi dari pop look ni..