Wednesday, April 11, 2012

Perutku makin sendat

salam =)

1st of all, jgn speku. hahahaha

smlm kande dinde cuti buat ape je kah? aku igt mule2 nk memerap je kt umah..masak2..tp akhirnye 'dikidnap' oleh ayahsedare/maksedare kitorg g The Mines. terujalah Umar nek bot kali ke 2 kt situ..Maryam plak xsuke nek bot, pdhal dah lebih 5x nek bot rasenye..hehehe, anak2ku teman atoknenek sedarenye jalan2 ..

napetah lately aku rase aku dh x makan byk..ker sbb aku dh xbaper mkn nasik ek? mmg lately aku saje avoid nasik dan ganti dgn karbo lain.. klu dulu lapor mmg blh abislah sepinggan penuh, tp skg dah mkn sikit, dpt nescafe 1 mug, cukup..kenyang...oh ye, aku xpki PB or BP or watever watever corset..klu pki agaknye making cung pinggang kang.hahaha..elok jugak kurang selera nih, hehehehe..jgn smpi mudaratkan kesihatan sudah ye :) , oklah..happy2, esok dh jumaat =)

p/s : oh ye, pagi2 aku dikejutkn dgn tagging kt fb dek si errynn..yeay,mng top up rm10 !!!alhamdulillah..hahahaa,sbb aku rase aku jarang mng GA blog errynn nih..tq weh! mcm tau2 je aku dh kekeringan kredit...yer,yer, aku masih gunakan prepaid ;(

7 comments:

Anum said...

syoknya dapat crdt....

Em's Family said...

perut sendat hati bahagia tu.. yang penting baju poplook still boleh muat heheheheh

~ana~ said...

Waaa best dpt top up free...:)...
Zet,aku br 2bln bljr,berat dah 3kg naik..

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah!

cemane bleh takde selera makan tu?
bestnye,mesti selim melim zety skrg ni, hehe

watyz said...

wa.. top up fre.. best2..
aty x jumpa nasi sehari bak kata en. izhar ble mati... hahahha

Lily@MamaZaraZareef said...

tgh diet eh..ok gak kawal makan sndiri kan..org2 yg pakai korset tu pon selalunye sekadar nak membantu kawal dari makan banyak kot..hehehehe

IntaNBerliaN said...

sy plak selera membuak2..hihi