Friday, April 13, 2012

Buffet Sushi pulakkk

salam =)

alahaii..lagi baper minit je lagi nk masuk sabtu baru hegeh2 nk citer psl siang tadi,hahahaha

xper, kite pendekkan citer..arini , aku & kwn2 opis aku p attack Shogun Buffet Japanese kt Sunway pyramid..aku aritu ade bli kupon buffet all u can eat, RM 33 sahaja...sampai2 sane je aku dah terbau2 unagi (belut, euuwwww)..

ok. so far aku mmg sgt2 puas hati dgn kupon buffet yg aku beli nih.mmg puas hati! hidangan makanan bykkkk...smpi xterusik aku 2 booth! mmg aku aim sushi salmon,ikan kod,unagi sumer..dan x lupe jugak ketam2...pehh...terbaek la wehh..mmg blh repeat dtg sini utk melantak.

selain dari hidangan jepun, diorg hidang western, thai, malay food..haaaaa...shark fin soup ade, Buddha Jumping Over the Wall soup pon ade! gilelah name die.hahahaha..so, Shogun buffet restaurant ni highly recommended ;)..blh tgk website diorg kt sini, http://saisaki.com.my/











pastu balik2 opis, ade sesi diskusi dgn colleagues aku..mcm2 hal dibincangkan, aku blh katekan, it was like ~ is it an opportunity or it will make myself worse?? hehehe..yg penting,minggu depan aku ade 1 top priority yg aku nk buat! oklah, happy wiken kande dindesss


p/s: jgnlah ade soklan tnye, eh..halal x restoren shogun nih..aduyaii..xkanlah aku nk g restoren x halal pulak ;(

12 comments:

alien said...

nak tanye gak
halal ke restoran ni..
hehe

mama_umar_maryam said...

x halal alien,hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

amboi, kemain suke ye gi makan sushi hehe.. :)

hepi wiken dear! :)

h4ni3 said...

lunch sampai ke SP?
amboi, mentang2 lunch hour panjang kannnss.. hehe

ieda said...

sedapnyee dikk
akk selu teringin , tapi x der geng .. anak2 dan hubby x pandai makan

mummy_ayu said...

yum yum..love sushi..

psst..zety, pasal frame yg ayu buat tu..gie FB..add Airis Deco Wall.kat entry ayu tu pun ada link nya... :-)

tiefazatie said...

wah..mcm best je..hee

Em's Family said...

wah ke main lagi yer.. tak pernah lagi pergi shogun.. selalu pun sushi king je..

~ana~ said...

kusyuk gile ko pilih sushi..terus dpt tdo lena erk...

Gieyana said...

bestnye...my fevert gk nie...dh lm x g mkn sushu....haruss p gk nnt..

Nia said...

haha,...takde niat nk tanya halal ke tak arr..tp mmg terliur aje tengok sushi ni,..nnt nk try la..

IntaNBerliaN said...

xpnh g pun sbb xsk mkn mknan jepun... tekak xlalu nk telan..