Wednesday, April 4, 2012

dress pokedot in action ;)

salam =)


tibe2 rase mude 10 taon , bluekkkkkkk ;)



sesungguhnya pasni aku pasang niat utk berpose dari tgk koleksi baju bajan kt thepoplook.com selama 1 bulan 1/2 ..hehehehe, boleh ? semalam baru dpt baju yg aku order ;*)

26 comments:

momguess said...

aku pun selalu order from poplook
reasonable price
muahsss

Em's Family said...

baju dia cantik2 laa.. suit you also

MRS. K said...

yang, sendat tak kat pewut? ke sebab aku buncit rasa tak selesa skit pakai.. ngehngeh

♥cikmOt♥ said...

amboi amboiiii

syanasaid said...

sumpah cantik!!!

mama_umar_maryam said...

btol tu momguess!! rege sgt2 mampu,pastu touch up sket,nmpk mahai ;)

tq mira =)

mama_umar_maryam said...

mrs K - alamak..xkan aku nk kater perut aku x buncit,hahahaha,so far aku rase ok jer..dan perut ku tuh,tercover dek jaket kot

cikmot - hik3..hik3..gatai

tq syana,smlm baru smpi selai lagi ;p

*azni* said...

lawa la..seriyes!

mama_umar_maryam said...

tq azni =)

mama tisya said...

ramping ko wei..sila posing bj yg baru dpt tu plak

mama_umar_maryam said...

hahaha,eryn,aku pon xtau nape tibe2 aku nmpk slim plak nih,;p

AyuArjuna BiGoshh said...

cunnyerrr

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

org kurus tinggi cantik ler .. kalau aku yg rendah nie ..hu..hu ;-(

Nad @ MamaZakwan said...

tu dia...!
model dah terjebak dgn online soping, hehe

leh tahan ke puase tu?
hikhikhik =p

lia said...

alolololooooo...

tomey nyer ko zt....

naper 1bulan 1/2? 1bulan suda la he3

Anum said...

comelnya

~ana~ said...

lawo gileee....kalau aku jadi student, hari2 ada kelas dgn ko pun x kisah...:)

zet, ko nmpk makin slim la..apa rahsia?tekun buat tesis ke?hah3x

mummy_ayu said...

cun la..macam anak dara you..

nasazfrog... said...

CUTE SGT...! :)

Sidratul Muntaha said...

aku tgk jerlah
bkn ade size aku pun
sedih!!
;(

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

jeles la weiiiii...
berkenan sgt tp x sapu lantai ke kl kite pakai?
kiteni comel cam bonsai .. hehehhe

mama_umar_maryam said...

tengs uols..alahai..malu makjemah cenggini..pasni segan ah nk tepek sini,kang org kate ape plak :*]
tapi,sopanla tu pakaiannye kan..tu yg aku suke poplook nih,wpon ade baju yg cekci2,tp blouse die byk gak yg sopan2..

dbalkis said...

sungguh cantik bergaya cikgu..

watyz said...

cantik nyer!! puji ikhlas ni... :)

nanakimie said...

shantek!harusla bgmbar dpn cerminkn sis:)

olo,xyh pose2 nya,ngk je^-^

Lily@MamaZaraZareef said...

Wowweeee..canteekkkkk..hehehe..klu kite slim pon teringin nk pakai dress2 mcm nih..ni bdan mpntel, pakai dress dan2 nmpak cm org peknen..huhuhu