Wednesday, April 18, 2012

delete Post tiket Upin Ipin dan arrival of coach!

salam =)

pagi td ade ltk post aku nk letgo 3tix Upin Ipin the musical tu, alhamdulillah cpt dpt buyer & hrp2 enjoylah show tu nnt dgn anak ;), tq buyer! blogger jugak & kwn fb =)

dah ade buyer so aku remove la post tu, sbb ade mcm kacau sket html code apetah smpi nuffnang xkuar,hehehe

dan..alhamdulillah sgt2..barang2 coach yg aku jual & order selamat sampai awal dari expected date of arrival..so, akan diposlaju esok pd kwn2 yg order...dan..oh ye, terselit 1 ketul aku punye ;p..terima kaseh atas sokongan sumer!!!



dah beli tiket baru 4 keping kalini, yeay..blhla bwk Maryam tgk Upin Ipin, die minat btol ..mase bli 3 keping aritu rs cam bersalahnye lah kt Maryam.kini tidak lagi, hehehehe..

13 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh best coach....me tak mampu lagi :(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

nuffnang pagi td mcm bengong jap .. cantiknya coach itu ;-)

~ana~ said...

jeles ar tgk coach itu...:)

MrS. F!zA said...

eh ruginya..anak kita mmg tegar giler upin ipin..smpi dh blh igt karakter yg dlm upin ipin..plg dia suka abg salleh..hahahah

MrS. F!zA said...

eh ruginya..anak kita mmg tegar giler upin ipin..smpi dh blh igt karakter yg dlm upin ipin..plg dia suka abg salleh..hahahah

IntaNBerliaN said...

nuff pg td mmg ada mslh kan..

Gieyana said...

cantik beg tue...luckily anak dara sy x addicted sgt katun nie...giler spongebob jer...

masz14 said...

u tayang kari sardin, hari ni i bukak tin sardin!!! sume salah u zety!!!!! hukhukhuk.. sodappp... konyang den... boleh makan sampai malam besok.... mmg i sng terpengaruh ke ape ni. kalu aku ada kat mesia, dah sambar dah wallet coach satu dr u nak ganti yg dah lusuh ni. kat cni wpon org kata murah tapi jauh nau nak pi outlet.. lambat lagi la baru dapat ganti.. hukhukhuk....

tiefazatie said...

wah..best tue...hihi..ifa xmampu..hehe

ieda said...

wow coach ! ...

anak2 punn ada sebut pasal teater upin ipin tuu dik .. seyes syok ke persembahan dia ?? ..

LYAfrina said...

comel... lya x teperasan lak... kalo x blh rmbat 1

Cho Zila said...

cantiknyer... tak dapat2 lagi akak nak pakai coachni...
bestnyer nak tengok upin ipin...

watyz said...

cantik nye beg... :)