Sunday, July 15, 2012

Pengantin kecik mama =)

salam =)
Akid & Maryam ..sweetkan ;)
masih menunggu gambar2 lain dari photogrpher family mase wedding sepupu apai sabtu lepas..yg aku ader gmbr2 kt hp bateri kong mase ari sabtu tu~dowh! dan fb serta gmbr dari whatsapp cousins .. mcm bese klu belah apai ni kenduri , akan ade 1 jadual atau pon carta tugasan masing2, hehehe..mcm 1 organisasi lah kirenye..utk aku ..konon2nye siapkan candy corner ..dan majlis kalini ade jugak kid's corner ye..haaaa...spesel tuh! hahaha.. pastu tlg aunty aku deco RVC die yg mabeles tu..adoiyaii...mmg tabik btol kt org2 bsnes kek nih..camne jari korg bertahan hah mase tepek2 krim tu?? aku deco dlm 200+ dah nk pengsan+patahpinggang+loye eh. sumerlah ada..hahahaha ..tapii,,kire orait x i deco? hik3..


dlm dewan tgh nk siap2..sbb weddingnye malam kan..so siang tu ade rehearsal bagailah

candy corner before..
 candy corner after.. tupon xlengkap lg sbb ade cuppies & choclate fountain x siap lagih..


mase majlis malam tu mmg mengharap kamera oranglah aku nih..nk snap2 dgn Umar & Maryam sekali mmg payah gile, budak2 ni asek larik sane sini..apai pon bz jugak..huhu..maka gmbr 4 org lengkap mmg tarak t_t




alhamdulillah majlis berjln lancar mlm tu..wpon ade event btol2 depan dewan tu hah..larian apebendetah..klu gmbr2 dah ade nnt lg blhla aku share lagi..yg plg best kemuncak malam tu ialah apai & the gang (sepupu2 laki) menguasai pentas dok buat konsert lagu2 P Ramlee, kah3..mmg best!  band Pica-Pica malam tu pon sporting layan je diorg ni punye gile2, barulah meriah!!!








17 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

alahai sweet tgk gmbr pengantin kecik dua tue ;-0

Gieyana said...

cmeyyyyyy...n cute!

lia said...

alololoooo anak dara ko, makin hari makan chantekkkk

mama tisya said...

cute maryam...amboi2 model poplook lg..cun2...RVC sedapnye...penat deco2 ek..ehhe

mama_umar_maryam said...

tq diana --tulahkan..rase nk sanding blk semula,hahaha

tq yana ;)

lia - hehehe/.baby cah tu pon camtu jugak nnt ;)

tq eryn - maryam beselah,aku yg poyo carik baju die, dress tu yg plg sng sarung weh,hahaha, rvc xtahan tuu

Afne said...

zet, aku suka pakai dress tu. simple tp sweet.

matyam dh takde rupa baby dh. dgn gaun cekelat rambut panjang perang tu udah rupa anak dara!

Nana said...

wewit santek dress hehee
aku klw nak deco ratus2 biji mmg serender hahaa
tu psl wat kek pon kek beso je

mama_umar_maryam said...

btol afne..tetibe rase lebih glam dari panten ;p

nana - wewit2 jugak..kene kempiskan bahagian dade sket,hahahaha..yelah,xnk penat deco buat kek beso2kan..huhu

Nad @ MamaZN said...

200 lebih??!!
kejung tgn dibuatnye! hihi
comeynye maryam..
mamanye comey jugak =p

Lily@MamaZaraZareef said...

alalalala..comeinye pegantin kecik tuh..=)..mama pengantin pompuan tu pon tk kurang comei jugak..ahaksssss...

Eyriqazz said...

comelnya anak mama....cupcake tu buat saya terliur...adushhhh....


p.s :template blog nampak macam kurang kemas....

sweetkurma said...

alahaiiii cute nya lah pasangan pengantin kecil itu

aimaniman said...

cutenya anak2... majlisnya hebat, cupcakenya je dah terliur,..

IntaNBerliaN said...

2 beradik tu comel sungguh...

zt pun comel.. cantik je zt pakai baju tu :-)

watyz said...

cantik nye maryam ngan mama dia tu... :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mmg comey pengantin tecik tu, mamanya pun cun with dress poplook suka tengok kita teringin nak pakai tapi sesuai ke kalo kita pakai...

MrS. F!zA said...

comeynya lahai maryam niiiiii..mak dia pon comey jgk berdress..hihi