Tuesday, July 17, 2012

Komen pedasss dari blogger famous

salam =)

tu dia...pagi2 sudah cerita panasss...hahhaha..saje je nk kasik trafik naik ;p

malam tadi sorang blogger famous ni  telah mengomen kt entry pengantin kecik    ni.. nk tau sape? meh kasik tepek sket printscreen yg aku hamik nih..haaaa...xblh sorok dah identiti dia, 




haaa...nampak x? nampak x ape die tulis?? hehehehehe...sebenanye bukanlah komen pedas menghentam apepon...actually Eyriqazz ni tulis kt fb die..punyelah boring tunggu wife die blk keje, die mntk blogger listkan blog url utk die terjah dan komen untuk 10 blog yang pertama...kebetulan aku tgk status die tu truslah bagi blog aku..mase tu xsilap dah lebih 10 kot..die nak 10 je tapi aku rs lebih dah pastu..

pastu xsangke plak die sempat dtg blog aku dan kasik komen membina kt aku...kembang kempis idung bace hah..hahahahah...tang puji2 tu kembanglah..tang die kate template blog kurang kemas tu ngempiss idung aku..hehehe...ye,ye,mmg diakui...template aku ni yg plg simple aku gune..tengcu lah Eyriqazz ye, komen anda tu saya ambil positif!

aku mmg dah lame nk tuka template nih..cume masih x sempat nk btol2 sit down dan pikir design etc...ada sape2 yg kande dinde blh suggest utk design blog aku nih?? klu ada tulunlah kasik link/nama ..bayor pon bayorlah  ;)    

ok kande dinde..senyum2 di pagi rabu , arini i bz xmo kene bambu ;(

20 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku tak reti gak nak tukar template2 .. dah lupa .. kalau conver ti thema baru nie lagi la .. ikon2 senyum tue hilang ;-(

mama tisya said...

ko no 11...aku no 12...tp die dtg komen gk....hehehe...hah sila2 tukar template baru....hehhe

watyz said...

wa.. best nye org glemer komen... :) tukar la bg cantik ckit. tp citer tetap menarik minat aku nk baca bkn template....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cayalah zett, dh diterjah blogger femes tu..
pasni makin berseri le blog awak,
tp make sure save template asal dlu incase ade pepe 'shock' de backup.. =)

mummy_ayu said...

wah..diterjah blogger famous tu..cayala..dia pernah gak dtg komen kat blog Ayu dulu...sekali

SyaNa said...

heheee
wei aku pn lama x ngadap blog kasi lawa
lantak la..janji org bleh nampak ape aku tulis
kekee

Zue AnnaLeeya said...

samalah mcm blog akak...
tak kemas jgk..
tak reti haihhh nak wat lawo2... huhuhu....

Sidratul Muntaha said...

aku pun bz standby audit
tensen nih
btw,template tak kemas takper
janij isi kemas..

Gieyana said...

beb..tempalte ko ok jer..tp gadget tu ko rearrange balik ker...
Then taruk header sure nice..:-)

just my 2cent..:-)

Deq's Qienz said...

ermmm komen yg agak membina..hehee, sy rasa oke jew template nihh simple takdak la serabut..hehee

Anum said...

wow.heheheh fames gitu

Nad @ MamaZN said...

wooww!eyriqazz dtg terjah n komen ek..
bestnye, hehe...

ada masa, tukar la template
kalu tak tukar pun, ok jek...
saya dtg jugak ke sini
:)

MrS. F!zA said...

hihihi kena tukar cpt tu..

Eyriqazz said...

thanks for entri...

P.s :tepuk dada,tanya selera kan?

mama_umar_maryam said...

tengcu sumer kande dinde..i tau uols ttp sudi dtg blog i nih kan..tapii,mmg igt nk tuka sket2lah,hehehe,gimme time ;)

okeh, Eyriqazz dtg lg komen plak :D berbesar hati sunggohlah makjemahhh,hahahah

LYAfrina said...

hehhe,,xpe komen mmbina kan

~ana~ said...

wah...glamour la blog ni..segan i...hahahah...

~ana~ said...

wah...glamour la blog ni..segan i...hahahah...

Em's Family said...

amboi.. kalau malas nak design sendiri, pergi ni emiliayusof.com :)

Lily@MamaZaraZareef said...

ape lagi..silalah tukar template baru yek..kite mmg tak reti nk godek2..siap upah org padahal blog bukanlah ramai sgt org dtg..utk kepuasan diri sndriri jek sbnrnya..=p