Friday, November 25, 2011

tayang bikini pulak

salam =)

eh. nk tyg mknn sushi dululah ;p



hehehe, xsenonoh btol, dah tgal separuh2 pon nk tayang gamba jugak..tp kire oklah..dari gadis2 meja depan aku..sumer segala jenis bende kt atas meja tu diorg nk amik gamba..tisu pon nak amik jugak..penyepit pon nk snap jugak..hahahah,mentang2 la kamera mini dlsr ko lawa dek oii, tensen mak ;p

aku suke je mkn sushi nih, pestime try mkn sushi beli kt jj je..pastu dah pandai mkn kt sushi king..pastu try plak Tenji .. mmg laluu je tekak aku..kecuali si wasabi tulah, taubatannasuha la aku nk mkn lagi..then this time, opismate aku yg mmg gile sushi bwk kitorg mkn kt sushi zanmai kt the gardens..and all i can say is ~ aku gembire & kekenyangan .. mmg klu org kaki mkn sushi nih die blh beza2kan rase , klu tnye aku sumer lalu je..hehehe

igt lg x aku nk mencari baju renang tutup2? ngeeee, jmpe dah pon..beli kt jj ade less 50%..tp part kepala tu mmg xtahan btollah..bile aku pki ade rupe mak penyu ilang telo pon ye jugak, blasah la labu..yg penting aku nmpk kurus dan blh masuk dlm pool tu, bukan aper..bedesing tinge weh klu tibe2 org sound ko x blh masuk pool sebab ko pki tshirt bersuarkan tight je..not a proper swim suit gitu ;p



oklah, selamat berhujung minggu selama 3 hari..sgt syurga kan? (ganti 'heaven') hahahha..dan x lupe juga..selamat menyambut awal muharam..jgn lupe bace doa akhir & awal tahun ye kande dinde..semoga doa2 kite dimakbulkan olehNya ..

10 comments:

alien said...

sama a, sushi makan sebat je
tapi suka yg salmon, telur salmon.. belut.. peghh

mama tisya said...

aku takat ni br mkn sushi kt jj & sushi king..yg tenji ke..zanmai ke..blum try....

wah2 bikini sudah siap...best2..slamat berenang2

e.l.i.z.@ said...

hahahha sib baik la aku ni jarang sgt² la amik gambar mknn :P
aku x berani nk try sushi

oo aku nk gak swimsuit tu tp tu la, aku x suka tang kepala tu la hihiih

lia said...

Owhhhh jj ada yer bju renang muslimah? Tq 4 info

IntaNBerliaN said...

sy xsuka mkn sushi pnh try beberapa kaqli tp mmg xmampu tekak ni nk telan.. hihii

berseronok sakan lah zt mandi manda nanti.. hihii

~ana~ said...

aku x reti la mkn sushi...dulu tgk housemate aku selmba je mkn..

wei...ko nak g mana nih..jeles la aku tgk org g bercuti2...

Nashays said...

nak makan sushi.....

weh mana bikini baru..apsal x bli 2 pc kompom penjaga pool kasik ko kapet merah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ai tak pernah makan sushi taw.. ;-p
ekekke.. malu plak!

haah, dh asar ni..
jom solat n baca doa penutup tahun..

masz14 said...

mak penyu ilang telo?? ihihihi.. takdenye.. asal tutup aurat, pedulik ape rupe camana. i pon ada gak kene sound disuruh keluar pool, time tu i dah pakai proper muslimah suit tu kot! bedol punye pakcik lifeguard. ko nak aku pakai two piece baru ko nak bagi aku stay dlm pool tu ke... kene lak tunjuk elasticity swimming suit tu baru dia nak caya aku pakai swimming suit. sangat lah bedol.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dh lama tak mkn sushi. rindu:)