Wednesday, November 16, 2011

akhirnya invitation disney diberi pada...

salam =)

firstly maaf sgt2 pd beberapa kwn yg request nak invitation Jake's party tu..

terkejut jugak pagi tadi Sophie tu talipon aku & tanye aku kenapa aku x jadi pegi..

terkejut lagik skali sbb aku blm pon emel die utk btau yg aku dpt pegi..

terkejut kali ke 3 sbb ade orang call dan btau Sophie yg aku xdpt pegi ..

aku tanye Sophie, camne 'kawan' tu tau? bace kt fb she said :)

okeh2..cukup2la tekejut tuh..hehehe..aku berfirasat yg mungkin ade kande dinde yg btau kwn masing2 lepas aku post status kt fb yg aku xdpt pegi event tu..xpelah..xsalah pon utk btau kwn2 yg mungkin blh pegi.. cume aku sedikit tekujat Sophie tu call aku directly dan confirmkan dgn aku betul ke aku xdpt pegi..sebab die nak pas invitation tu kt orang yg emel die no. 16 ( sebab rsvp emel yg die terima cume 15 sahaja)

so, aku lepaskanlah invitation tu dengan berat hatiiii,hik3...no offend ye sumer..

pd aku oklah camtu..sure happy giler blogger yg ke 16 tu..rezeki die dan anak2 lah :)..daripada wasting seat aku&anak2 xdpt pegi, baik bagi kt org lain yg akan enjoy the event ;)

p/s : tadi ckp dlm tepon dgn sophie mcm dah lame kenal jer, she's nice & friendly..dan sememangnye aku ingatkan die supaya sentiase include name aku utk event2 akan dtg, ;)

10 comments:

mummy_ayu said...

emmang rasa sayang, tapi harap lain kali dapat lagi..tak pesan kat sophie tu... :-)

Anum said...

comfirm blogger ke 16 happy kan
:)

IntaNBerliaN said...

insyaAllah.. lain kali ada la rezeki zt tu..

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm zeti siap beritahu sophia tu yang tak tahan tu...dasyatnyer ramai yg nak pergi....hmmmmm

mama_umar_maryam said...

mummy ayu - dah,siap2 pesan dah,hahaha,tp die mmg xpenah miss emel zt ;)

anum - yup,nnt tumpang bace blog lah sape2 yg dpt pegi tu ;)

mama_umar_maryam said...

yup intanB , hrp2 pasni blh join lg

ayuarjuna - yg buat zt terpanjat boboi ialah Sophie tu call zt,pdhal zt blm pon emel/btau sophie zt xdpt pegi..xpelah,setel dah :)

Ila said...

takpelah,lain kali boleh pergi kan

~ana~ said...

klau aku pun terkejut..eh smpai mcm tu sekali...excited bgtau si sophie tu yea...apa2 pun mesti happy pd blogger ke 16 tu kan..rezeki dia la..alhamdulillah...

Prasetyo said...

Nice articles. I'm just blogwalking and very happy to stop here. And also give you some comment here.

Dont forget to give us some your comment into my blog too.

Thanks for share,
* Rio Prasetyo *

liana said...

ety,mcm mane ko bleh dpt invitation 2 ek?kalau aku nak tuk incoming event camne ek?