Sunday, November 20, 2011

Mari bercuti ..

salam =)

selepas 2 minggu++ bergelumang dengan pelbagai isu remeh temeh di opis, membazir otak & perasaan je mikirnye, skg mood aku ialah vacation mood..oh ye please stop 'Port Dickson' word kt sini,hahahaha, pesanan khas utk kwnku suziey ;p



insyaAllah, kami 3 family akan bercuti ke pulau pinang..aiseh,excited hah..baru g penang dah excited..dah smpi ke penang nnt,ade lg 1 pulau nk pegi..cer teka, cer teka ;p?

semoga dimudahkan urusan nk cuti2..jeles btol tgk budak skolah,mak budak skolah bercuti t_t

19 comments:

mama tisya said...

pulau langkawi..hehehe..slamat cuti2 penang...jgn lupa mkn char koay teow & mee udang sg dua..terbaekkkkkk

Nad @ MamaZakwan said...

emmm, gi pulau langkawi kot...
ke....pulau jerejak? ;)

papepun, selamat bercuti! :)

Nana said...

penang bezzz jgn lupe singgah sungai dua pekena shar kuew toew & mee udang

Sidratul Muntaha said...

ko gi penang bila?
wah wah wah!
sume pakat2 gi penang ni..
mamatisya gi dah..
aku minggu ni..
ehehe...
:P

Anaqi Pro said...

pulau apapun selamat bercuti zeti n family :)

Anum said...

pulau langkawi paling hampir
hehhee

syanasaid said...

selamat cuti2

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

kalau pi sana, singgah lah kuala perlis. murah lagi sedap. tak macam kat umbai (mahal lagi hampeh) :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bestler bdk2 sekolah bercuti panjang ..hubby janji lps habis musim busy dia nak gi bercuti .. heh..heh.. ;-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bestnyer pegi bercuti..
sy dh cuti b4 cuti skolah bebaru ni..
huhuh, takleh dh.. cuti belen tak byk dh,, ;-(

btw, selamat bercuti ngan org tershayang okeh!

Nashays said...

next time aku kena masukkan penang dlm list cuti aku jugak lah selain dr bangi lama..windu nye kat ko zety..

enjoy ur vacation..spa2 eyh...ko mmg dasatlaa..nnt updet kat sini yeh

IntaNBerliaN said...

nak g pulau lgkawi ek.. hihii

Afne said...

pergghhh org tu dok kata aku bercuti rupanya dia pi pulau mutiara. nnti gambo2 ko tau!

~ana~ said...

wahhh....zety nak g penang....selamat bercuti zety...:)...selamat melupakan segala hal remeh temeh itu...

lia said...

sila jgn lupa mee udang sg. dua, mee ketam juru, nasi kandar area sg. petani (da dkt kan)

ha3 mkn... mkn...mkn...

MrS. F!zA said...

jgn mkn CKT kt padang kota lama..mahai sgt sepinggan rm8.. ahhaha pesanan tu..

Dalila Hamid said...

selamat cuti2 rehatkan minda..... :)

Lily@MamaZaraZareef said...

syoknye pi penang..jeles tau. mmg teringin gak nk ke sane, tp hint2 kt puri die tak cam tak berminat je..huhu..nway, zety nk pi pulau jerejak ke tu? :-P

kakyong said...

selamat bercoti.. nanati tampal lah gambor byk2 yer..