Monday, November 28, 2011

berenang-renang di pusat maritim putrajaya

salam =)

ish3..dah rasmi dah baju duyugong aiiiii,hik3..
sabtu nan lepas, makyong budak2 ni ajak berenang2 kt pusat maritim putrajaya nih. penah dgr tmpt nih, bile smpi2 je sini,masuk je tmpt pool die, bulatttt mate aku..wahh...ala2 infinite pool pon ye jugak, sambil berenang sambil menikmati pemandangan tasik! ececeh...pusat ni betul2 sebelah hotel pullman ..

gambar sebenar kt kamera makyong, so sblm ltk gambar sebenar aku ltk dululah gambar dari google utk tatapan sumer...nnt dh dpt gambar btol2 aku tepek ye..kang kate menipu pulop ;p



sumber : http://sukarenang.blogspot.com

ade byk kemudahan kt sini..mcm2, blh berbeskal, sewa bot/sampan, main snuker..setakat nk jalan2 menghirup udara segar dgn family pon blh..smpi je sini aku gosok2 mate..eh, putrajaya ka nih??

ni antara fakta2 klu nk berenang kt sini

Dibuka setiap hari termasuk cuti umum.

Jadual Waktu :
Sesi 1 9:00pg hingga 11:45pg
Sesi 2 12:30tgh hingga 3:15ptg
Sesi 3 4:00ptg hingga 6:45ptg
Sesi 4 7:30ptg hingga 9:45mlm

Bayaran :
Dewasa/Kanak = RM5.00/sesi

-Kolam saiz 25m x 15m, kedalaman = 1.3m
-Air kolam tidak menggunakan klorin sebagai bahan rawatan.
-Pemandangan Tasik Putrajaya dapat dinikmati dari kolam renang.

Alamat:
No. 1, Jalan P5/5, Precint 5, Putrajaya, 62200

Telephone (Pejabat):
03-88880317

Website:


ok kande dinde..selamat memulakan keje di ari selasa..syok kan wish tibe2 ari selase trus,hahahaha..badan je kt sini, hati & perasaan dah kt penang ;)

p/s : jgn hrp nnt nk ltk gambar aii dgn baju renang baru..hik3

11 comments:

mama tisya said...

n tgk bj renang ko wei...hehehe

watyz said...

wa.. renang2 ala duyung la... :)

MrS. F!zA said...

kitorg byk kali lepak situ tp tk pnh try swim pon..leh lah kot nti suh hubby ajar anak swim..hahaha mak die mmg tk timbul2x..

~ana~ said...

u ni..i cepat2 masuk blog u bc entry ni sbb nak tgk u posing dgn bj renang u tauuuuuuu...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, nk tgk jugak..
duyong cam maya karin tu ok wat.. =)

IntaNBerliaN said...

hihii ingat ke zt akn ltk gambo dgn baju renang baru tu.. hihi

Cho Zila said...

ala bestnyer gi renang2 gitu.. tak nah lagi sampai pullman ni.. walaupun dah dengar2 tentang tempat ini..

Nia said...

eh,..menarik jgk ni Zety..hehe. senang2 nanti nak bwk Diha pulak.

ieda said...

wah dikk menarik nie
budak2 ada juga kan ..
hurmmm anak2 akak kalau sebut kolam renang suke .. tapi ada pernah cakap suh belajar renang terus semua cakap x nak huhuhu

lia said...

cmner ko tau tmpt ni.... aku pon x tau ha3....

Ibu Emir said...

alaaa macam mane nak percaya, tengok gambar u dengan bikini u baru i caye u hahaha