Tuesday, November 8, 2011

Rase semputlahh

salam =)

antara ayat2 yg buat aku semput semalam, dari pukul 8.30 pg sampai kol 6.15 pm ..tupon ade ayat yg aku terlupe nk letak..hehehe


1. "zety, sorry last minit inform you..can you please come tomorrow bla bla bla..."

- dahla las menet ajak, suke2 je soh dtg sane sini , dh dtg kene perli plak, sorrylah ye, i have top priorities to be done!

2. "file missing, can you please update and submit all the softcopy bla bla bla.."

- bukan aku yg ilangkan file tu, rupe file pon aku xpnh tgk, oiii..sape2 yg amik file tu pulanglah balikkk!!!

3. "what happened ye morning class tadi? students confuse orang lain masuk bla. bla. bla"

- ini miscommunicate nih..aku cume menjalankan tugas dan menolong org lain masuk klas dengan persetujuan bersama,full stop.

4. "dear all, please makesure you complete by today bla bla bla.."

- ha yelah2, takat forward2 emel gitu kt rmi2 org, makcik pantry pon buleh buatt, yg tertonggengnye org lain

5. " sorry sgt2, i couldn't make it.." - xpelah..citer sedey T_T

6." i will send all chapters once and hope you can reply to me bla bla bla,."

- pale otak btol! igt aku xyah balik umah tdo nk ngadap karangan ko??

7. "mdm, can i meet you now? urgent! bla bla bla.."

- eh, ko cek jadual aku dulu blh? lempang kang, urgent,urgent, cet podah!



hahahhaa, ayat2 yg aku sengetkan tu hanyalah dalam hati..beselah, ade hari yg cerah..ade hari yg mendung..so, bersabarlah ye dan bertabah!!

7 comments:

~ana~ said...

zety, ko selalu bercakap dgn hati erk..aku pun...pasti berfikir...wah..trerbaik aku rs...hah3x...

sabar zety, ada hikmah di sebalik apa yg berlaku..insyaallah...

Afne said...

sabo zet.

Sidratul Muntaha said...

ko lupa nak entitle seketol2..hat man student hat kelik yg mintak.
ahahaha
aku pun sama jugak la..
sempottttt
sgt mencik klu student pangai macam hamsat pastu lect plak sesaje merosakkan mesin pastu tak mengaku.
siap kate aku bodoh piang dgn supplier sbb tak reti nak repair mesin.
eiiiiiii!!
grrrrrrrrrrrrrrrr!

masz14 said...

sedih i bace ni. rasa nak nangis. yg tak berlaku pada i cumelah no 5 tu. yg lain sume sama.

IntaNBerliaN said...

sy yg bc ni pun naik semput.. hihii

berserabut kepala otak je kan.. hihii

dwimaya said...

saya baru tau citer no.5.. sobs sobs..

yg lelain tu mmg taktau la lately ni kenapa asal pagi2 je nk bersiap, mesti berkata2 dlm hati, yg hati ni hanya separuh hati, sobs sobs lagi..

eh ckp pun sudah lintang pukang..

sama2 la kita bertabah ye! saya doakan kita semua akan dpt cahaya di hujung terowong (direct translation sgt pelik..)

tiefazatie said...

sabo sis..alahai..dugaan mcm2 kan sis..