Tuesday, November 22, 2011

Senarai hari cuti taon depan

salam =)

slalu dgr orang ckp, klu nk elak rase menyampah dan rase negatif yg lain2 tu, carik something yg blh buat you happy..
and i think i found one,hehehe..

smlm mase bw kt blog mz@suzie, die pon ltk jugak hari2 cuti thn depan, hehehe,manyak syok aaa..so i tiruk ye ;)

tgk kt annual leave 2012 kolej aku..syoknye tgk cuti2 bln januari & februari..
kebetulan mmg aku apply leave mase new year (seminggu), pastu apply leave lagi akhir bulan januari plak (seminggu jugak) , so tolak AL pon mcm xluak sgt sbb ade public holiday..kebetulan :)




p/s: nk p carik baju renang muslimah ;p

7 comments:

Anum said...

belum rancang lagi nie

IntaNBerliaN said...

dulu ms keje pun sy suka tgk kalendar sbb nk tgk PH.. hihii

~ana~ said...

hr tu ana dpt calendar next year dr friso. best tgk bnyk public holiday thn depan jatuh hr ahad dan isnin..:)

mama tisya said...

mmg best kalo dpt cuti pjgggggggggggggggggg...slamat mencari bj renang muslimah

lia said...

aku sukak cuti jatoh ahad@isnin ;p

kakyong said...

masa kakyong koje dulu pun cam ni lah.. hjg tahun jer, dah start tgk cuti tahun depan.. masa bujang dulu memang byk lah plan nak g sana sini...

ieda said...

wah banyak cuti tuu dik !
syok nye akak lak awal2tahun nie banyak kerja huhuhu
budak2 Uitm dah masuk kuliah ..

ape2 pun merancang perjalanan cuti nie perlu kan :)