Tuesday, November 15, 2011

dapat jemputan dari Disney Junior, TAPI....


salam =)

masih tingat mase mule2 dpt invitation dari Sophie Lee ni, mule2 xcaye pastu bile kande dinde yg dpt invi yg same barulah aku pecaye..dan pegi..dan hepi..hehehee..and again, ade invitation lagi untuk Jake's party ..happy giler aku...mane taknye, aritu aku terlepas 2 event Disney channel nih, tgk gambar kwn2 yg pegi bertakung je airmate ;p

mase mule2 dpt emel Sophie nih, die kate the first 15 rsvp's akan dpt. aku pon apelagii, laju je reply to say "yes" we are coming!! pastu sengih sorang2, membayangkan Umar n Maryam akan enjoy the event. event buat kt Publika kat Solaris tu..hehehe,dah penah pegi situ aritu mmg confirm aku akan sampai ..

then,ptg smlm dpt reply yang aku antara 15 rsvp yang pertama dapat tempat utk party tu, yeahhhh!!! sonok giler! nak tau ape agenda diorg?

date/day : 3 Dec 2011 ( yeay, esoknye 4hb besday maryam, 5hb besday Umar, perrrfecto!
venue : Marmalade cafe (aku pasan restoren ni mase g publika ritu ari)
programme / timing :

9.45 am - registration (goodie bag..goodie bag...)

10.15 am - mini treasure hunt / prize presentation

10.45 am - brunch (yeay..makan!!!)

11.15 am - group activities

11.45 am - watch new episode of Jake

12.00 noon - end

syokkan aktiviti2 die?

kande dinde ade yg dpt invi ni tak? besenye mcm mira, ayu rafikah, nana, anje antara blogger yg slalu join nih


TETAPI T___T nangis dulu...

on 2 Dec nanti insyaAllah kami akan pergi bercuti ke sebuah pulau yang akan dibagitau kelak (bukan redang, perhentian, or langkawi)
mase dpt emel Sophie mmg aku terkinja2 mcm monyet, pastu bile inform ketua kuargeku, rupenye ade plan lain on that weekend..

so, ape patut aku buat??? kalaulah boleh tukar name aku dgn kande dinde yg nak pegi agak2 boleh ke tak ye? aku belum emel Sophie ni lagi..sayangkan...tempat dah dapat, name aku,apai n anak2 pon dah bagi..tapi again, xde rezeki nak pegi event nih, sobs...
will emel Sophie reagrding this, kalau boleh tukar nama orang lain, akan aku btau dan beri pada kande dinde yang nak pegi bwk anak2 :)..aku cube okay !

11 comments:

Anum said...

bestnya

mama tisya said...

kalo dpt tukar nama..aku nk pegi

syanasaid said...

best nye!!
iman aku rse xpaham lg benda2 ni
buat lotih badan mak jek kang nk ngejor
hehee

lia said...

sayang kalau x ley p

IntaNBerliaN said...

alaa ruginya.. bukan rezeki la tu.. xpala.. lain kali mybe zt blh pegi..

~ana~ said...

best nya dpt invitation tu...tp aku rs lg best g holiday ngan family kot..:)

[-suziey-] said...

pls dont tell me its pulau port dickson again!! ekekekekeeke:p anyway..postpone la yg g pulau tu..ke dh booking? tp kalau mmg xleh postpone better pegi yg dh booking tu..ye la tu kuar duit kan..rugi klu xpegi..yg 1 lagi free..cuma rugi xdpt join the event yg best camtu je la..tp both of the events ko akn pegi dgn yg tersayang..thats a big joyful already :)

p/s: nape aku xpnh dpt pn invi ni..huhu aku sedar aku dh bkn blogger tegar skang..huhu

e.l.i.z.@ said...

x penah dapat n x penah tahu :P
wahhhh nk ke pulau sipadan kah? atau pulau pinang :P

Sidratul Muntaha said...

mcmana ko boleh dpt invi?
huhu.
cer citer..
4 - 9hb aku ade kat langkawi..
keje..
sekiannnnnnnn

AyuArjuna BiGoshh said...

me tak dapet pergi ada event laint cabaran mountain dew :)

zeti inform balik klu nama da tiba2 tak dtg takut nanti event akan dtg die akan blacklist...huhu...contactler sophia tu :)

Syida said...

dalam setahun bape kali ko g cuti?
bestnya dapat g cuti byk kali
huhuhuuu