Tuesday, February 10, 2009

thaNx yang..igtkan saye,hehehe

seperti tajuk di atas, saye nk ucapkan timekaseh byk2 to apai hubby sbb stil igt (he's the one who wished to me 1st,aku lupe daaa..) lagi date smlm..heheheh..6 thn dah..
mlm td igt nk p dating 2 org je, tp x smpi ati nk tgal budak baek nih kt umah dgn atuk/nenek..so,angkut skali la..mls nk amik gambar beria2 heheh..adela 2 table yg clbr8 bday,bersungguh2 betul waiter2 tu menyanyi..kitorg? ermm..pas mkn rase bersalah~abis diet , tp apai kate xper..bkn tiap2 mlm mkn
Mr. Green

menu die sgt cantek utk clbr8 valentine nnt, tp kitorg bknlah smbt vtine nih..x koser..


suap anak dulu,kasik kenyang & behave


umar dah pandai mkn skg, sumer nk rase


sgtttt sedappppp smpi xpedulik apai amik gambar


haih, bughuk betoiii..idung smpi kembang2,hahaha


x aci kan? tang gambar die elookk je


ishk, saiz roti tu lebih kurang pipi die


doakan kami kebahagiaan berkekalan hingga berkekalan ke akhir hayat..aminn

2 comments:

rOse said...

hai..
view yr blogs few times.
best. makan kat VS eh.. nampak sos dia cam ade cop VS. hmm.. i pun dh lama tak makan situ la.. dap nye... btw.. comel baby u umar..

mama_umar said...

hai rose, thanx 4 dropping by :)..yup dinner kt VS,clbrt konon2..heheh, btw nice knowing u,slalu2la tgk sini ~ta..