Sunday, February 8, 2009

selamat berhijrah acu..

actually ni backdated punye story, as i wrote b4 ttg our acu yg nk berpindah ke sabah,so the day had come las rabu kami menghantar diorg ke lcct , b4 tu ade mkn2 sket kt umah ayahcik (as usual..) , smpi lcct dlm kol 3,flight diorg kol 5..so,waktu2 airmata laju bagai nk rak xdela aku nk amik2 gambar..huhu..gambar acu sefamili pon aku x amik..bkn aper..mcmla nnt x jumpe langsung,wpon pd hakikatnye mmg diorg akan bermastautin kt sane..sedey aku..so gambar2 yg aku amik ialah laukpauk yg sedap & gambar2 umar berjln kt lcct

patin masak tempoyak..pehh lemak2 ikan patin tuh terase2 lg kt tekak nih..


sotong msk merah


nasi goreng ade, briyani ade, sayur buncis ade,kurma ayam ade


the bestest dessert


sesampai di lcct


umar klu blh nk meniarap kt lantai tuh


antara yg menghantar, patutla lcct tu sesak je..rupenye org yg menghantar lg byk dr yg nk naik kapal terbang,hahaha


gambar2 acu & famili masuk gate berlepas xdpt nk amik dah,sbb?hahaha sumer org dah nangis,kang aku amik gambar kang ade yg nk kene nnt kih3..sob..sob..slmt berhijrah acu, tgu kami disanaaaaa

2 comments:

yaNadzuL said...

sedap nya tengok kek!

mama_umar said...

aah, kek tu sgttt sedapp & moistt :)