Thursday, February 5, 2009

my DEAR warehouse sale datang lagiii

saje je kan..asik2 dtg je whsale diorg nih..nk pakse kitorg tabor zakat le tuh! huh! ni copy dr website sns

26 February to 8 March 2009

My Dear Warehouse Sales




Baby & Children Products

Baby Carrier

Baby Pram

Baby Stroller

Car Seat

Hammock Spring Cradle

High Chair

Safety Gate

Children Slides

Tricycle

and more

Time : 9am to 7pm

Location (Tel 603 8060 0093) - GoogleMap

No 34 Jalan Meranti Jaya 10

Meranti Jaya Industrial Park

47100 Puchong

Selangor

www.mydear.com.my


ok,meh aku kasik intro2 sket ttg sale ni (saye bkn agen diorg,hrp maklum!), sgt2 sesuai utk mamapapa yg nk carik brg2 baby yg mcm aku listkan kt atas tuh, klu nk tgk lg sile g website die.venue die kt puchong tu xdela jauh mane pon,sng nk cari la..pastu kedai die pon agak besar & luas, crowd biasenye xdela sesardin mane,kire cam rilek2 jelaa..makesure b4 pg situ mamapapa dah buat LIST nk beli ape, takut korg tersasar dr jln yg lurus,ekekekek!

tapikan..secara jujurnye hehhe,aku dah 2x g whsale diorg nih..tujuan murninye utk beli carseat & walker..kirenye time tuh mmg dpt best price la..carseat umar rege asal rm280+, mase whsale tu rm150 je, kire berbaloila dgn kualiti diekan..walker lak beli rege rm60 je dr rege asal rm180,bertahan lagi dua bende tu smpi skg..cume aku cam terkilan sket sbb xpenah dtg time diorg wat lelong, mmg gile2 punye lelong (mengikut kate kawan aku yg gile jugak), xtaulagi kali ni nk g ke x, las year ade ajak si esah g same tp xjd, tgklah dulu camner..klu ade rezki si mydear tu aku dtg laa..(ada ka patut ??)

klu mamapapa ade plan nk g situ bgtau la yee..blh share2 korg shopping aper..

2 comments:

eryn@mama tisya said...

tk pernh lg p warehse sales mydear ni..lgpn jauh nun kt puchong...tp mydear ni more pd brg2..mama tisya lg suka p warehse sales bj2...heheheheh

mama_umar said...

heheheh,bab baju mmg mamatisya menang ler..mcm kitorg lak,blm penah lg pg hytex @ pureen whsale,maybe thn ni kite g same2 jom :)