Sunday, February 8, 2009

journey to Kajang & Umar in playground

as for umar,kampong die xjauh mane, klu nyanyi lagu sudirman balik kampong tuh, ulang 2x dah nk sampai kg dah,heheh..wpon begitu,dlm kete lalok jugak umar nih..yg teruknye ttp nk melawa dgn spek aku ..dah nk tdo sgt2 dah ni aku cabut pelan2 spek tuh blh die menjerit..adoii anak terunakuu..


blk kg kali ni xlame just singgah dr tengahari smpi maghrib,ptg kitorg singgah pizza hut & kfc kt metropoint tu ade playground skali..saje nk bg umar main2 kt situ, sblm tuh sumbat perut die dgn whip potato & wedges..kasik kenyang baru main


heheh, umar & iran boy


umar & embah yg dah pandai bertudung ekin, kih3


pandai goyang sendiri


feveret umar nih,dok putar2


cakkk


amboii,gembirenyee

3 comments:

eryn@mama tisya said...

amboi2 umar..tdo pn nk pki spek ye..so cute...ekkekekeke

Nashays said...

kemain ske che umar...nyengih jer kejenyer...

mama_umar said...

eryn-budak ni mmg len mcm sket eryn, melawa xkene dgn keadaan,hahaha

shar-iyer, nmpk awek lg lebar sengih