Tuesday, February 17, 2009

esok LEMAK bakal pecah~geee..


sport shoes - ready
suar track - ready
t-shirt - ready
stokin - ready
stamina - to b continued , hahaha

esok ade mini match dgn student grup 7 (gile badan masing2,mmg kene hempap je la kitorg nnt) men netball ..seram pon ader, nk tergelak pon ader, mana xnyer dah lame trans fat aku nih menghuni dlm badan..kitorg 1 team , and maybe tambah lg 1 sbb rmi yg nk menyebok je..lawak tol, td time jg exam smpt lak aku & shar dscuss strategi, bentuk diamond la, triangle la..aku rase ade jugak esok aku langsung x pegang bola,wakakaka! konon2 posisi esok :

C : siti kecik (takut tersepit celah2 budak2 je kang esok)
GS : kak nani (soh jd GD xmo, alasan lembik & pendek)
GA : aku (cam bagus je)
WA : shar (blh caye ke ko nih weh..)

GD : sue (harapan kitorg 110%,ekekek)
WD : ana (cikeding jugak)
GK : kak men (apelah nasib kak men esok,hahahah)

itulah serba serbi team aku, jgn men2 wooo aku dulu sgt suke sport,ate men hoki peringkat uhuk! kang org kate riak plakk
Shame on you
so, to my teaM, best of luck tomorrow Pray , sile jgn tepelanting kuar dr padang yee..Mr. Green

8 comments:

Anonymous said...

Macam dia sorang yang bagus...kami pun athelit negara tau...best nak tunggu esok...tawakkal semoga bergembira...kalah menang tak penting...

mama_umar said...

wakakaka kak men,takut esok kak men org yg paling penat sbb bola x naik2 kt kawasan D kitorg

Nashays said...

Lemak dalam badan dah menggigil nie..tu pasal ujan lebat petang nie...

weh, aku pon atlit jugak laaa...malas jer nak riak...semua bola aku main..bola orang jer x main lagi...hahahaha

Nashays said...

diamond diamond...ingat tue..p aku takot bola tu x sampai kat aku jer...diamond terus jadi taik bintang...kena cincang dek bebudak tue

mama_umar said...

rugi woo rugii..ekekek, esok aku nk tgk klu bola tuh smpi ke tgn ko,hahah,silap2 lalu atas kepale ko jer

su3 said...

chai yok!!!! chai yok!!!
walaupun dah lame tak main...teknik tu tetap ade....hahhahah riak plak dah...
aku bukan la harapan 110%...
walaupun lemak dah bertahkta di badan...semangat tu tetap ade..

Anonymous said...

aku sokong student, tengok player takder harapan menang nih......caiyok student!!!!!!!!!!1
-kamal-

mama_umar said...

hahahaha, just wait n see ptg ni