Monday, February 2, 2009

BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag

sebelum bace ayat2 mengujakan kt bwh nih, nk wat announcement sket, NAK LET GO STOCKS NIH!!! SAPE NAK???MASUK SINI YE http://zhbabyshop.blogspot.com/

aku baru dpt info ni smlm, dok belek mobs tibe2 nmpk blog babyibu nih , wahh bestla blog nih, i wish someday aku blh tulis mcm ibu :), mcm2 info ade,gud job ibu! tapi biaselah kan..browse punye browse mate aku tertangkap lak kt gambar bwh ni :



haaa, cun x hengat punye bag! brand gin & Jacqie , adoii..lawonyee,seb baek ibu buat contest nih,hahah klu x bepeluh gak nk kuar duit nk beli bag nih..antara 3 ni korg suke mane? aku suke yg Stylish elaine baby bag
sbb? sgt stylish, black,selain blh bwk pampers umar,blh bwk g opis tayang kt org,hahaha
mengharap? of coslah mengharap nk menang..tapikann..aku nikann..bab2 contest nih luck agak kurang menyebelahi, lagi hangin klu lucky draw,mmg x luck punyelah!yg luckynye org yg dok sblh aku,hangin kan?? xpelah..rezki ade dimane2 :)
oklah, nk tgk website
gin & Jacqie lak, kot2la terkenan mane2 beg nih,kih3 Mr. Green

6 comments:

eryn@mama tisya said...

wah2 cantik beg2 itu..cantik2 belaka..suka yg pink color tp susah plak nk match kn...smoga berjaya ye

mama_umar said...

hahaha, tq eryn,antara 3 beg tu eryn yg pink tu paling mahal,pandai pilih ;)

lachikoz said...

aku pn suke black one, very the stylish...org nmpk vogue, kalau pakai, org xtau pn dlm tu ade diapers and botol susu, kirenye bole pura2 vogue lg la heheh...fyi, aku pn dh beli beg besar kaler hitam mcm elaine bag tu...pdhal baby xkuar pn lagi hehehe...sediakan payung sblm hujan..

mama_umar said...

wahahah esah,bagus2,pasni handbag ko sumer akan jd size xxl ye,ekekek

CHeeSYaNa said...

Aku suka yg Emily & Emma.. sebab beg tu sangat HOT~! Chicky habes..

mama_umar said...

lawokan dayana?tp yg aku xphm apelg 1 sarung tuh kt beg emily&emma tu,sarung kasut ke??