Friday, February 27, 2009

ari jumaat, ari yang baikkk

aaa tulisan ijaula kan sbb smlm ari jumaat,heheh, lunch break pon lamer,pastu rezki utk Murnian pon agak murah,alhamdulillah..kroni2 decided to mkn kt aunty ainy's..utk aku, ni kali ke 2 mkn kt sini..kt area nilai ni,aku rase nilah the only food heaven..dari style kampong ke western mmg sedap2 ..mase 1st time g aritu restoren ni tgh buat renovation,so smlm g mcm 80% dah siap,lawa lak tu pemandangan & garden ..sejuk mate memandang ..dan makin lapor perot kitorg Mr. Green

masuk2 je nmpk waterfall ni..


pas mkn tu kang blhla duduk2 kt sini




menuju masuk ke restoren


para pelantak profesional muekeke


lambchop aku dah sampaii ~ bkn aku mkn sorg yee, jgn risau,ade 3 pembantu 66


fish & chips kak men


tempoyak jenahak & tumis pucuk paku shar & sherry..heaven!


pastu dah mkn singgah jap nilai square,dok membeli kain 1meter rm3..murah & lawa2..rembat 4 psg dulu Mr. Green..tu jela sesi tabor zakat jumaat nih..

7 comments:

Nashays said...

weh aku teringin lamb chop tu lagi...mesti akak/abg tu kagum sebab ko laa pelanggan perltama yang licinkan lamb chop dier...hahaha

Anonymous said...

Best kan jadi pelahap profesional...nanti kite buat projek bersama2 lagi...

Anonymous said...

sedap.. mkn masak lomak tempoyak.. pedas dan berlomak betui! mesti g mkn sekali lagi nih.. kawan2.. bile kite nk g mkn kt sini lagi nih??!
- Syarifah F

mama_umar said...

ahahahaha! ate tgh 'kaya raya' ari2 pon buleh ape mkn kt sini ;P

eryn@mama tisya said...

cantik gk view tmpt ni
kemain ko ye sengih cz org blanje..tiba2 lpr tgk lambchop itu...yummm2

kama said...

zety syg, katner kedai tu ek? selalu gak lalu nilai kalau nak balik melaka..

mama_umar said...

hai kama, kedai ni alamat die aku xtau, kitorg ikut jln shortcut drpd roundbout inti college tuh,hehehe..tp mmg bestla kedai ni