Thursday, October 24, 2013

Coklat IQ restock lagi alhamdulillah :)

salam =)

Alhamdulillah, restock Coklat IQ Cocodamia lagii..terima kaseh sgt2 buat customers yg repeat / new order ..semoga same2 dpt kebaikkan coklat IQ ni inshaaAllah!


wpon buat part time jd stokis, wpon order tidakle menderu2 mcm jual ubat kurus etc , tapi order tetap ada..rase mcm happy je nk share kebaikkan coklat ni dgn semua org..sebab kitorg 1 family mmg mkn coklat ni..ganti dgn coklat2 lain ;p .. alhamdulillah..mmg nmpk keberkesanannya..salah satunye nk share, minggu depan Umar Husayn habis Iqra' 6 dan nk masuk Al-Quran dah...syukur ya Allah T__T ..lancar bacaan dia..aku igt lagi , thn lps, pertengahan bln 6 die baru stat iqra'..kelas dia bkn hari2 pon .monteng je byk..tp hati anak2 ni terang dan cpt tangkap klu btol caranya...klu anak2 tu mmg lahir2 dh pandai, fasih @ genius..tu satu kelebihan mereka yg Allah bagi..bersyukurlah ibubapa yg dpt nak2 istimewa begitu ...bagi anak2 kami..emm..xpasti lagi genius ke x..hehehe..tapi kite usehe utk bagi makanan tambahan yg baik utk diorg kan :)

tp jgnla pulak anggap mkn coklat ni trus2 fasih / pandai etc..ni bkn magic ye, dan kami juga bkn syarikat MLM yg akan menegakkan produk kami ni yg terbaik di dunia,produk lain x baguih etc..hahaha..makan secara sederhana je, ikutlah..kalau rase mcm anak tu perlukan lebih sikit ..dan ada simptom2 mcm :

1. susah nk dgr kate (degil)
2. kurang keyakinan diri
3. susah pertuturan
4. cpt lupa
5. malas, tak bermaya je

blhla usehe dgn ambil coklat ni, 1 bar 1 hari selama 5 hari berturut2..bakinya lagi 5 bar tu mknlah mcm snek biasa...sebelum makan baca bismillah & selawat ..yakin ya :) ..jgnla pakse anak tu mcm mkn ubat..buat rilek2 je mcm nk mkn kitkat tu ;) ..actually, coklat ni sesuai utk semua orang..lagi2 org dewasa yg slalu pelupa (mcm aku ni haa), cepat penat etc..aku suke coklat ni sbb otomatik ade kurma,kismis,lubanah,air zam-zam etc dlm 1 bar coklat.senang kan ?

oklah, rasenye pernah share isi kandungan & testimoni coklat IQ ni..blh refer kt entry ni .. dan sape2 yg free weekend ni blhla singgah MAEPS kat Serdang tu sbb owner Coklat IQ ni bukak booth kt situ :)



p/s : berminat nk try sekotak dua? atau nk jadi dealer berdaftar di kawasan anda? blh pm kt fb Coklat IQ Cocodamia Bangi atau email zmarlia@yahoo.com ya :D